Mellakka Helsinki

Tuottaja iloitsee: "Elokuvateattereissa oli sokka irti"

Jaa

Cheekistä kertovan Veljeni vartija -elokuvan on nähnyt jo 51 319 katsojaa.

Kuva: Petri Anttila
Kuva: Petri Anttila

Helsinki-filmin tuottama ja JP Siilin ohjaama Veljeni vartija -elokuva sai ensi-iltansa keskiviikkona 31. tammikuuta. Elokuva oli avausviikonloppunaan Suomen elokuvateattereiden katsotuin elokuva, ja sen on nähnyt viime tiistain red carpet -ennakot mukaan lukien jo 51 319 katsojaa. Viikonlopun aikana elokuvan näki 33 536 katsojaa.

”Elokuvateattereissa oli viikonloppuna sokka irti! Olemme äärettömän iloisia, että suuri yleisö löysi elokuvan. Mikä hienointa, katsojilta sataa positiivista palautetta elokuvasta”, kommentoi elokuvan tuottaja Annika Sucksdorff.

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinaa. Elokuvassa pääosia Jare ja Jere Tiihosta näyttelee harvinaisessa kaksoisroolissa Antti Holma. Räppäri Cheekin manageria Carla Ahoniusta esittää Armi Toivanen ja tyttöystävää Saga Sarkola. Jare ja Jere Tiihosen vanhempia näyttelevät Anna-Leena Härkönen ja Kai Lehtinen.

Elokuvan on ohjannut JP Siili, käsikirjoittanut JP Siili ja Aleksi Bardy sekä tuottanut Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa, ja sen tuottaa Helsinki-filmi ja levittää SF Studios. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Annina Pikkumäki
annina@mellakkahelsinki.fi
0405755776

Santtu Parkkonen
santtu@mellakkahelsinki.fi
0400911130

Veljeni vartija -elokuvan lehdistömateriaalit:
Filmikamari.fi/pressit
press
noutaja

Kuvat

Kuva: Petri Anttila
Kuva: Petri Anttila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Naperosta nautiskelijaksi – herkullisessa uutuuskirjassa kokataan koko perheelle19.2.2018 08:53Tiedote

Mitä syntyi, kun kolme äitiä, intohimoista kokkaajaa ja ruokabloggaajaa tapasivat toisensa? Syntyi ajatus ruokakirjasta, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä sormiruokailuun sopivia reseptejä niin kiinteisiin ruokiin totutteleville vauvoille, taaperoille kuin koko perheelle. Syntyi teos, joka innostaa kokemattomankin kokin tarttumaan kauhaan ja kokeilemaan, miten helppoa ruoan laittaminen voi olla.

CAMPARI RED DIARIES – THE LEGEND OF RED HAND: Zoe Saldana tähdittää Stefano Solliman ohjaamaa lyhytelokuvaa30.1.2018 15:18Tiedote

Milano, 30. tammikuuta 2018 – Tänään lanseerataan Milanossa, Camparin syntysijoilla, Camparin ikonisen italialaisen aperitiivin 2018 Campari Red Diaries -lyhytelokuva The Legend of Red Hand. Ammentaen Camparin eetoksesta, jonka mukaan "jokainen cocktail kertoo tarinan", tämänvuotinen elokuva juhlistaa baarimestareiden lahjakkuutta ja mikä vieläkin tärkeämpää, maailman parasta Red Hand -cocktailia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme