Turku Energia

Turku Energian asiakaspalvelu Eniro Finlandille

Jaa

Turku Energia ja Oy Eniro Finland Ab ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jossa Turku Energian asiakaspalvelu siirtyy Eniro Finlandille 1.11.2020 alkaen. Samassa yhteydessä Turku Energia on tehnyt palvelusopimuksen asiakaspalvelunsa hankkimisesta Eniro Finlandilta. Liikkeenluovutuksen taustalla on sähkön myynnin kiristynyt kilpailutilanne ja kannattavuuden parantamiseen tähtäävät toimenpiteet sekä palveluaikojen laajentaminen.

Liikkeenluovutuksen yhteydessä Turku Energiasta siirtyy yhdeksän henkilöä Eniro Finlandin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Siirtyvien henkilöiden toimipaikka on Eniro Finlandin Turun toimipiste. 

"Tällä ratkaisulla pystymme varmistamaan kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Meille on jatkossakin erittäin tärkeää säilyttää laadukas, myynnillinen ja asiakasystävällinen palvelu, ja olemme tyytyväisiä, että saimme kumppaniksemme Eniro Finlandin. Kaupan myötä Eniro Finlandille siirtyvät ammattilaisemme palvelevat jatkossakin Turku Energian asiakkaita pitkän linjan osaamisella ja paikallistuntemuksella", sanoo myyntijohtaja Harri Salo Turku Energiasta.  

Eniro Finland on vahva toimija Suomen Contact Center -markkinoilla.  

"Toimimme viidellä paikkakunnalla ja olemme erikoistuneet muun muassa energiatoimialan palveluihin. Tämän kaupan yhteydessä saamme paljon alan ehdotonta huippuosaamista ammattitaitoisen henkilöstön siirtyessä Turku Energialta meille. Tärkeää on myös, että paikallistuntemus säilyy Turussa, jossa meillä on modernit toimitilat sekä noin 60 asiakaspalvelun ammattilaista tuottamassa laadukasta asiakaspalvelua asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen", kertoo Oy Eniro Finland Ab:n toimitusjohtaja Kaj Lindholm. 

Järjestelyn myötä Turku Energian asiakaspalvelu palvelee 2.11.2020 alkaen laajemmin palveluajoin, arkisin klo 8.00–18.00 puhelimitse numerossa 02 2628 111 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@turkuenergia.fi. Turku Energian asiakaspalvelupiste jää Linnankadulle, mutta on toistaiseksi koronaepidemian vuoksi suljettuna. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Salo, Myyntijohtaja, Turku Energia  
Puh. 050 5573 760  
harri.salo@turkuenergia.fi   

Kaj Lindholm, toimitusjohtaja, Oy Eniro Finland Ab  
puh. 050 5520 740 
kaj.lindholm@enirofinland.fi 
 

Tietoja julkaisijasta

Turku Energia
Turku Energia
Linnankatu 65
20100 Turku

https://www.turkuenergia.fi/

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 276,8 miljoonaa euroa. Turku Energiassa työskentelee noin 340 ammattilaista. Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä ja siirtäjä. Toimintaamme kuuluu myös energiaverkostojen ja energiatuotantolaitosten kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen sekä sähköisen liikenteen kehittäminen Turun seudulla. Toimitamme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita 130 000 taloudelle ja yritykselle. Asiakaslupauksemme on "Olemme lähellä, näemme kauas". Olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Turkua. Uusiutuvilla energianlähteillä tuotetun energian määrä on vuoden 2020 lopussa jo 70 %. www.turkuenergia.fi

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä. Meitä sentraalilaisia on noin 400 Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1000 työntekijää Pohjoismaissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turku Energia

Toriparkki ja Turku Energia solmivat yhteistyösopimuksen sähköautojen latauspisteistä4.9.2020 07:30:00 EESTTiedote

Toriparkki ja Turku Energia ovat sopineet yhteistyöstä, jolla Turku Energia tuo Toriparkkiin ensivaiheessa 20 sähköautojen latauspistettä. Latauspisteet ovat maksimilatausteholtaan 22 KW, ja latausaika on autosta riippuen n. 1–5 tuntia. Toriparkki on varautunut myös kasvattamaan sähköautopaikkojen määrää kysynnän mukaan. Ensivaiheessa valmius on luotu 36 lisäpaikalle, mutta määrää voidaan kasvattaa rajattomasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme