AivoliittoAivoliitto

Turun Nuortentalo 20 vuotta

Jaa

Tervetuloa Aivoliitto ry:n omistaman Turun Nuortentalon 20-vuotisjuhlaan tiistaina 6.6.2017 klo 14-16 Turun Nuortentaloon, Suvilinnantie 10, Turku.

Hirvensalossa sijaitseva Turun Nuortentalo tukee arjessa selviytymistä. Asiakkaina on nuoria, jotka tarvitsevat tukea arjessa, itsenäistymisessä ja elämän muutostilanteissa. Tuen tarpeet voivat johtua kielellisestä tai muusta neurologisesta erityisvaikeudesta, heikoista sosiaalisista taidoista tai toiminnanohjauksen, arjen ja/tai elämänhallinnan vaikeuksista. Näiden taustalla voi olla kielellinen tai muu neuropsykiatrinen erityisvaikeus, kuten adhd, ADD, Aspergerin tai Touretten oireyhtymä.

Turun Nuortentalo tarjoaa asumispalveluita noin on 20 nuorelle. Asua voi joko toisen nuoren kanssa jaetussa asunnossa tai kokonaan omassa asunnossa. Ohjausta on saatavilla ympäri vuorokauden. Asumispalveluiden lisäksi tarjolla on avopalveluita, kuten ammatillista tukihenkilöpalvelua, neuropsykiatrista valmennusta ja ohjattu vapaa-ajan vertaisryhmä.

Ohjelma:

Tervetuloa
Turun Nuortentalon aluepäällikkö Anne Ingman

Aivojen ja puheen asialla
Suomen Nuortentalo Oy:n toimitusjohtaja Tiina Viljanen

Turun Nuortentalon kaksi vuosikymmentä
Aluepäällikkö Anne Ingman ja toimintaterapeutti Venni Turtiainen

FightBack - uusi alku
BackFighter Pekka Hyysalo

Musiikkia ja keväiset kakkukahvit

Lisätietoja Turun Nuortentalon toiminnasta:
Turun Nuortentalon toimitusjohtaja ja
Aivoliiton toiminnanjohtaja Tiina Viljanen,
p. 040 833 1511, tiina.viljanen@aivoliitto.fi

Turun Nuortentalon aluepäällikkö Anne Ingman,
anne.ingman@nuortentalo.fi tai p. 050 442 0092
www.nuortentalo.fi


Kutsun lähettäjä ja ilmoittautumiset:
Päivi Seppä-Lassila
Viestintäpäällikkö
Aivoliitto ry
p. 040 715 5198
paivi.seppa-lassila@aivoliitto.fi www.aivoliitto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aivoliitto
Aivoliitto
Suvilinnantie 2
20900 TURKU

02 2138 200http://www.aivoliitto.fi

Aivoliitto ry on potilas- ja asiantuntijajärjestö, joka tukee edustamiensa ryhmien arjessa selviytymistä. Näitä ryhmiä ovat aivoverenkiertohäiriön sairastaneet ja heidän läheisensä sekä perheet, joiden lapsella tai nuorella on kielellinen erityisvaikeus.

Aivoliitto on yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka edistää toiminnallaan aivoverenkiertohäiriöiden ennaltaehkäisyä, kielellisen erityisvaikeuden varhaista tunnistamista sekä hyvää hoitoa ja kuntoutusta. Liiton perustehtävänä on oikeuksien valvonta, viestintä ja asenteisiin vaikuttaminen, AVH:n ennaltaehkäisy sekä yhdistystoiminta ja palvelut. Tutkimuksellaan liitto luo pohjaa toiminnalle. Aivoliitto tuo esiin puhevammaisten asioita sekä tarjoaa sopeutumisvalmennuskursseja, kuntoutusta, koulutusta ja terapiaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aivoliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme