MessukeskusMessukeskus

Turvallisuus 2022 -messut siirtyy tulevaisuuteen

Jaa

Turvallisuus 2022-messuja ei järjestetä tammikuussa samanaikaisesti FinnSec 2022 ja Kiinteistö 2022 -messujen kanssa. Turvallisuus-messujen toimeksiantaja pitää ajankohtaa nyt huonona, sillä tapahtuma on puhtaasti viranomaisille suunnattu. Uutta ajankohtaa palo- ja pelastustoimen Turvallisuus-messuille ei ole vielä sovittu.

Kuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus

Palo- ja pelastusalan Turvallisuus-messut oli tarkoitus järjestää ensimmäistä kertaa samaan aikaan FinnSec-messujen kanssa ja Helsingissä. Turvallisuus-messujen toimeksiantaja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys sopi tapahtuman siirtymisestä myöhemmäksi Messukeskuksen kanssa. ”Tässä tilanteessa meille on tärkeätä siirtää tapahtuma, sillä pelastusalan ammattilaisille suunnattua tapahtumaa on juuri nyt erittäin hankala järjestää ja viranomaisten mahdollisuutta osallistua messuihin ei voida varmistaa”, kertoo Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Kangasniemi. ”Mietimme nyt uutta ajankohtaa Turvallisuus-messuille. Emme tule kuitenkaan järjestämään niitä vuonna 2022.”


FinnSec ja Kiinteistö järjestetään 12.–13.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.  

Turvallisuusala kokoontuu tammikuussa Pohjoismaiden merkittävimpään turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtumaan, FinnSec-messuille. Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Samanaikaisuus Kiinteistö-messujen kanssa tuo lisäarvoa molemmille tapahtumille.  

FinnSec 2022 ja Kiinteistö 2022 järjestetään keskiviikosta torstaihin 12.–13.1.2022. Tapahtumat järjestää Messukeskus toimeksiantajinaan FinnSec-messuilla Finnsecurity ry ja  Kiinteistö-messuilla Isännöintiliitto ja Suomen Kiinteistöliitto. Edellisen kerran tapahtumat järjestettiin samanaikaisesti vuonna 2019.

Tapahtumiin voi rekisteröityä veloituksetta:
  

www.finnsec.fi   
www.kiinteistomessut.fi 

 
Lisätietoja   

Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com 
Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys, hallituksen pj. Timo Kangasniemi, puh. 040 556 8906, timo.kangasniemi@vema.fi   

Kuvia edellisistä messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com 

Kuvat

Kuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme