MessukeskusMessukeskus

Turvallisuusala ottaa isoja askelia

Jaa

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

 
FinnSec-messujen näyttelyyn osallistuu 100 yritystä, jotka esittelevät pääasiassa  yritysturvallisuuden ratkaisuja. Mukana on myös pelastustoimen ja työturvallisuuden yrityksiä. Messuilla esitellään palveluita, ratkaisuja ja tuotteita, jotka vaikuttavat yritysten, yhteisöjen ja yksilöiden turvallisuuteen.
 
IoT eli älyn lisääminen laitteisiin tulee muuttamaan yritysturvallisuuden ratkaisuja tulevaisuudessa paljon. Sekä yksilön, yritysten ja yhteisöjen turvallisuusvalvontaa voidaan toteuttaa entistä tehokkaammin uuden teknologian avulla. Entistä yksityiskohtaisempi ja monipuolisempi informaatio mahdollistaa oikein tehdyn analysoinnin avulla nykyistä paremmat turvallisuusratkaisut.  Eri järjestelmät myös verkottuvat keskenään. Tiedot ovat turvallisten yhteyksien ansiosta käytännössä käytössä missä ja milloin vaan. Kaikki tämä tukee yritysten liiketoimintaa ja edistää myös yksilöiden ja yhteisöjen turvallisuutta. IoT vaikuttaa tulevaisuudessa erittäin voimakkaasti yhteiskunnan kaikkiin osa-alueisiin.
 
FinnSec-messuilla esitellään uusimpia sähköisiä turvajärjestelmiä. Ne ovat muuttuneet entistä enemmän verkkopohjaisiksi, siirtyneet pilveen ja integroituvat aiempaa tehokkaammin muiden järjestelmien kanssa. Turvallisuusjärjestelmiä voidaan hallita helposti ja tietoa on saatavilla entistä enemmän.
 
Huippuseminaareissa tapetilla yksilön, yritysten ja yhteiskunnan turvallisuus

FinnSecin seminaareissa on esillä riskienhallinta yrityksissä, mutta myös yksilön turvallisuus. Siellä puhutaan erityisasumisen paloturvallisuudesta, asumisen turvallisuudesta ja kaupan turvallisuudesta. Suomen turvallisuutta punnitsee avajaispäivänä tiistaina 26.9. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja maakuntien asemasta varautumisen toimijana puhuu kansliapäällikkö Päivi Nerg sisäministeriöstä. Tulevaisuuden tutkija Ilkka Halava  valottaa turvallisuuden tulevaisuutta.

Radikalisoituminen,  terrorismi, muuttoliikenne ja kotoutumisen haasteet

Messujen toisena päivänä keskiviikkona 27.9. kuullaan muun muassa tanskalaisen Henrik Mollin ajatuksia radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuteen ja turvallisuuskonsultin Jeff Martinin puheenvuoro siitä, mitä on opittu Englannin terroristi-iskuista. Vapaa liikkuvuus – vapaa rikollisuus -seminaarissa kuullaan muuttoliikenteestä ja rikollisuudesta, kotoutumisen haasteista ja rajat ylittävästä omaisuusrikollisuudesta. Puhumassa on muun muassa kansanedustaja Kari Tolvanen.

FinnSec-messujen koko ohjelma löytyy www.finnsec.fi
 
FinnSec-messut järjestetään samanaikaisesti uuden Cyber Security Nordic -tapahtuman sekä Kiinteistö-messujen ja Avita – Audiovisual Expon kanssa. Vuonna 2015 tapahtumakokonaisuudessa vieraili 15 000 ammattilaista. FinnSec-messuilla on esillä yritysturvallisuus ja sähköiset turvallisuusjärjestelmät sekä palo- ja pelastustoimi ja työturvallisuus. Kyberturvallisuus-yritykset ovat mukana Cyber Security Nordic -tapahtuman näyttelyssä, johon FinnSec-messujen kävijöillä on myös vapaa sisäänpääsy.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.finnsec.fi #finnsec
Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihmisen parhaaksi -palkinto Terhokodille22.3.2018 10:00Tiedote

Vuoden 2018 Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutettiin tänään Terhokodille Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä. Terhokoti on kehittänyt merkittävällä tavalla saattohoitoa 30-vuotisen olemassaolonsa aikana sekä osallistunut aktiivisesti saattohoidosta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. 5000 euron arvoisen Ihmisen parhaaksi -palkinnon lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy.

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme