Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tuska-festivaalin tilapäiset liikennejärjestelyt Suvilahdessa 25.6.-2.7.

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä Suvilahden alueella vaikuttavat välillä maanantai 25.6. klo 08 – maanantai 2.7. klo 16.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Ajoneuvot:

  • Sörnäisten Rantatien suoralla ennen Parrukadun risteystä, Kaikukadun kohdalta asti, Itäväylän rampille saakka, on alennettu 40 km/h nopeusrajoitus ajalla PE 29.6.(klo 09:00) – MA 2.7. (klo 24:00).
  • Parrukatu on suljettu autoliikenteeltä KE 27.6. klo 08 – MA 2.7. klo 16
  • Tapahtuman järjestyksenvalvojat ohjaavat ja tarvittaessa hidastavat / pysäyttävät liikennettä Sörnäisten Rantatien suojatieylityksen kohdalla, Parrukadun risteyksessä kunkin tapahtumapäivän päätteeksi (pe 29.6. ja la 30.6. n. klo 00–01 ja su 1.7. n. klo 21–22 välisenä aikana).
  • Ohjelma festivaalialueella päättyy pe & la klo 00:00 ja su klo. 21:00.
  • Suvilahden kentän läpi ei pääse ajamaan tapahtumaviikolla MA 25.6. – MA 2.7., sillä kenttä on ympäri aidattu. 

Joukkoliikenne:

Ei vaikutusta.

Polkupyörät & jalankulkijat:

  • Suvilahden kiertävät jalankulun ja pyöräilyn väylät, jotka kulkevat Parrukadulta Kaasutehtaankadulle sekä Sörnäisten rantatieltä itäväylälle, ovat käytössä normaalisti.
  • Skeittiparkin vierestä kulkeva väylä, kuten yläkentällä sijaitseva parkkipaikka eivät ole käytössä MA 25.6. klo 08 – MA 2.7. klo 16. Tänä aikana myös jalankulun ja pyöräilyn  läpikulku Suvilahden alueen kautta on kielletty, (pois lukien kulku ja huoltoajot kiinteistöihin).
  • Tapahtuman järjestyksenvalvojat saattavat tarvittaessa ohjata pyöräilijöitä ja jalankulkijoita Parrukadulla.

Bussipysäkki:

Ei vaikutusta.

Tuska-festivaali pahoittelee liikennejärjestelyistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja, yhteystiedot:

LKJ-Palvelut Oy, Pete Willman: pete.willman@lkj-palvelut.fi, 044 555 6658

Työn tilaaja, yhteystiedot:

Finnish Metal Events Oy / Tuska-festivaali, Niklas Nuppola: niklas@fme.fi, 040 552 7494

Toni Venäläinen / alueiden valvonta p. 09 310 39791

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mäkelänkadun uudistamiseksi tehdään katusuunnitelmia20.11.2018 14:04Tiedote

Mäkelänkatua aiotaan uudistaa mittavassa peruskorjauksessa, joka alkaa arviolta vuonna 2024. Parhaillaan on meneillään katusuunnitelmien laadinta. Suunnitelmat sivuavat myös Mäkelänkatua risteäviä katuja, Vääksyntietä, Elimäenkatua ja Hämeentietä sekä Lautatarhankatua. Suunnitelmaluonnokset esitellään torstaina 29. marraskuuta 2018 klo 18.00–20.00 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa, Mäkelänkatu 47.

Kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneistojen vedenlaadussa parannettavaa19.11.2018 11:26Tiedote

Helsingissä ja Espoossa viime kesänä kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneiden käyttämästä talousvedestä otetuista näytteistä vain 11 prosenttia täytti talousvesiasetuksen mukaiset laatuvaatimukset ja -tavoitteet. Näytteistä seitsemän prosenttia ei täyttänyt laatuvaatimuksia ja 82 prosenttia ei täyttänyt laatutavoitteita. Laatuvaatimukset on asetettu suolistoperäistä saastumista ja mahdollisia taudinaiheuttajia kuvaaville mikrobeille. Laatutavoitteet on annettu mikrobeille, jotka kuvaavat yleistä hygieniaa. Tulokset viittaavat veden huonoon vaihtuvuuteen sekä säiliöiden likaisuuteen ja huonoon kuntoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme