Danske Bank Oyj

Tutkimus: Lapsien viikkorahat ovat käteistä - miten lapsi oppii toimimaan digitaalisessa rahamaailmassa

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin viikkorahatutkimuksen julkistukseen.

Viikkorahat kuuluvat lapsiperheiden arkeen, mutta millaisia viikkorahoja Suomessa maksetaan. Kuinka iso osa vanhemmista antaa viikkorahaa? Kuinka suuria viikkorahat ovat Suomessa? Mitä lasten täytyy tehdä viikkorahojensa eteen? Kuinka iso osa maksaa viikkorahat edelleen käteisenä?

Danske Bank on tutkinut pohjoismaalaisten perheiden viikkorahakäytäntöjä. Tutkimus julkistetaan 7. joulukuuta kello 10 Danske Bankissa. Samalla Danske Bank julkistaa 8-14-vuotiaille tarkoitetun MunRahat-ratkaisun, joka auttaa vanhempia opettamaan lapsilleen rahan käyttämistä, säästämistä ja maksamista digitaalisessa ympäristössä turvallisesti.

Tilaisuudessa tutkimuksesta, viikkorahoista ja lasten talouskasvatuksesta keskustelevat Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist ja lasten rahankäytöstä kirjaa kirjoittava Nina Nordlund.

Aika: Torstai, 7.12. klo 10.00

Paikka: Danske Bank, Pohjoisesplanadi 37 A, 6. kerros, 00100 Helsinki

Keskustelijat ovat haastateltavissa esitysten jälkeen noin kello 10.45 alkaen.

Tarjolla kahvia ja purtavaa.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ti 5.12. mennessä Josi Tikkaselle sähköpostitse jtik@danskebank.fi tai puhelimitse 050 32 69 701.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme