S-Pankki

Tutkimus: S-Pankki suomalaisten mielestä vastuullisin pankki

Jaa

Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi jo kahdeksannen kerran peräkkäin vuosittaisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. ”Näinä aikoina vastuullinen toiminta ja asiakkaistamme huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan”, kommentoi toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.
Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.

Sustainable Brand Index on Pohjoismaiden laajin vastuullisuustutkimus, jossa vastaajat arvioivat eri alojen yrityksiä sen mukaan, kuinka vastuullisina niitä pitävät. Pankeista suomalaiset pitävät S-Pankkia kaikista vastuullisimpana – jo kahdeksantena vuonna peräkkäin.

”Olen ylpeä siitä, että suomalaiset kokevat vuodesta toiseen S-Pankin kaikista vastuullisimmaksi pankiksi. Me haluamme kohdella kaikkia asiakkaitamme reilusti, joten tällainen suomalaisten omiin näkemyksiin ja kokemuksiin perustuva tunnustus on meille paras mahdollinen”, kiittelee S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Taloudellisesti hankalina aikoina pankin rooli ihmisten arjessa korostuu.

”Viime aikoina koronavirus on aiheuttanut huolta tulevaisuudesta monessa kodissa.  Me tuemme asiakkaitamme esimerkiksi tarjoamalla jopa vuoden maksutonta lyhennysvapaata asuntolainaan ja maksuttomia muutoksia korttiluoton takaisinmaksuun”, Ylihurula jatkaa.

S-Pankin vastuullisuuden kivijalan muodostavat maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut eli tili, kortti ja pankkitunnukset, jotka S-Pankki tarjoaa jatkuvasti maksutta kaikille S-Etukortin käyttäjille. Viime vuosina S-Pankki on panostanut voimakkaasti vastuulliseen sijoittamiseen ja on tätä nykyä Pohjoismaiden johtava toimija vaikuttavuussijoittamisessa.

”Näinä aikoina vastuullinen toiminta ja asiakkaistamme huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan. Me teemme työtä sen eteen, että asiakkaamme pärjäävät ja välttyisivät taloudelliselta ahdingolta. Tästäkin tilanteesta selvitään yhdessä”, Ylihurula sanoo.

Ruotsalaisen SB Insightin toteuttama Sustainable Brand Index on Euroopan laajin vastuullisuustutkimus, joka on tehty vuosittain vuodesta 2011 lähtien. Vuoden 2020 tutkimukseen haastateltiin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Baltian maissa yli 58 000 16–75-vuotiasta vastaajaa.

Suomesta vuoden 2020 Sustainable Brand Index -tutkimukseen vastasi 9 480 henkilöä. Arvioitavia brändejä oli Suomesta mukana 195. Jokaista brändiä on arvioinut vähintään tuhat henkilöä. Tutkimus toteutettiin marraskuun 2019 ja helmikuun 2020 välisenä aikana. Arvioitavat brändit valikoituivat kyselyyn niiden markkina-aseman, liikevaihdon, markkinaosuuden sekä brändin tunnettuuden perusteella.

Suomalaisten mielestä vastuullisimmat pankit 2020, Sustainable Brand Index

  1. S-Pankki
  2. OP
  3. Säästöpankki
  4. POP Pankki
  5. Ålandsbanken
  6. Aktia
  7. Nordea
  8. Handelsbanken
  9. Danske BankAvainsanat

Kuvat

Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.
Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki
S-Pankki
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki

Lasten ja nuorten hyvinvointiin 5 miljoonaa euroa S-Pankin ja FIMin johdolla – sijoittajina muun muassa S-ryhmä, LähiTapiola ja Sitra10.1.2020 07:00:00 EETTiedote

8 suomalaista organisaatiota sijoittaa yhteensä viisi miljoonaa euroa pääomarahastoon, josta rahoitetaan lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaa sekä syrjäytymistä ennakoivaa ja ehkäisevää toimintaa. Pääomarahasto on osa Lapset SIB -hanketta, jossa kunnat, sijoittajat, järjestöt ja yritykset yhdistävät voimansa lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvoinnin tueksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme