Jyväskylän yliopisto

Tutustu Jyväskylän yliopistoon! Hakijan päivä kokoaa yliopiston tarjonnan tuleville opiskelijoille

Jaa

Jyväskylän yliopiston hakijan päivä pe 8.11.2019 klo 9–15, Agora ja Ylistönrinne. Hakijan päivän aikana kaikki yliopiston koulutusalat esittäytyvät tuleville opiskelijoille. Kattava tietopaketti yliopisto-opinnoista koostuu monipuolisista luennoista, kohtaamisista tiedekuntien infopisteillä ja kiertokäynneistä. Luvassa on myös opastusta hakemiseen, muun muassa todistusvalintauudistuksen myötä tuleviin muutoksiin.

Opiskelijoita yliopiston kampuksella.
Opiskelijoita yliopiston kampuksella.

Tiedekuntien lisäksi esittelypisteensä tapahtumaan tuovat myös avoin yliopisto, kesäyliopisto ja yliopiston hakijapalvelut sekä Kortepohjan ylioppilaskylä ja EduFutura. Tapahtumassa on mahdollisuus tavata opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi yliopiston alumneja.

Toista kertaa järjestettävässä Mikä minusta tuli isona -esittelyssä on mukana Jyväskylän yliopistosta valmistuneita alumneja kertomassa omista opiskeluun liittyvistä motiiveistaan, tavoitteistaan ja tämänhetkisestä työelämästä. Esillä keskustelussa ovat ympäristöasiat, nuorten hyvinvointi sekä kansainvälisyys. Paikalla ovat EU-asiantuntija Iiris Asunmaa (Jyväskylän kaupunki), projektikehittäjä Anja Saksola (Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus) ja ympäristökoordinaattori Veli-Heikki Vänttinen (Jyväskylän kaupunki).

Suosituimmat esittelyt järjestetään kaksi kertaa päivässä, jolloin niitä voi tulla seuraamaan aamu- tai iltapäivällä. Tiedekuntien esittelyluentojen lisäksi ohjelmassa on myös aineenopettajaesittely, tietoa avoimen yliopiston väylästä sekä yliopisto-opinnoista lukiolaisille, kansainvälisen opiskelijavaihdon esittely sekä erityisesti opinto-ohjaajille suunnattu info haku- ja valintaperusteista sekä tietoa todistusvalinnasta.

Tapahtuma on tarkoitettu koululaisten lisäksi kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Samana päivänä on mahdollisuus osallistua myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMK tututuksi -tapahtumaan. Yliopiston ja Jamkin välillä on tarjolla ilmaisia bussikuljetuksia. Kaupunkiopas kertoo matkan aikana Jyväskylän kaupungista opiskelijoille. Bussit lähtevät Agorasta (Ahlmaninkadun varresta) varttia yli ja varttia vaille alkaen klo 9.15

Lisätietoja:

Erityisasiantuntija Tuula Maijanen, tuula.h.maijanen@jyu.fi, puh. 0500 546 003

Suunnittelija Maria Kotiranta, maria.j.kotiranta@jyu.fi, puh. 040 805 4926

Hakijan päivän ohjelma: https://www.jyu.fi/fi/hakijalle/tutustu-yliopistoon/tapahtumat-vierailut-ja-esittelymateriaalit/hakijan-paiva

Hakijan sivut: www.jyu.fi/hae

Avainsanat

Kuvat

Opiskelijoita yliopiston kampuksella.
Opiskelijoita yliopiston kampuksella.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme