Varma

Tuula Kallio on nimitetty Varman lakiasiainjohtajaksi

Jaa

Tiedote 28.11.2017

Tuula Kallio (VT) on nimitetty Varman lakiasiainjohtajaksi 1.1.2018 alkaen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.
 
Tuula Kallio siirtyy Varmaan työeläkeyhtiö Eterasta, missä hän on työskennellyt viimeksi työkyvystä ja eläkkeistä vastaavana johtajana ja aiemmin lakiasioista vastaavana johtajana sekä päälakimiehenä.
 
– Tuula Kalliolla on vahva kokemus lakiasioiden hoitamisesta ja johtamisesta sekä erittäin laaja työeläkealan tuntemus, kertoo toimitusjohtaja Risto Murto.
 
Varman nykyinen pääjuristi Timo Kaisanlahti siirtyy vuodenvaihteessa uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle mm. professor of practice -virkaan Helsingin yliopistossa.
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 878 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2016 Varman maksutulo oli 4,7 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,3 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2017 lopussa 45,4 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme