Restel Oy

Tv-kasvot Rita ja Aki suunnittelivat hyvinvointimenun Martina-ravintoloille – julkaisutilaisuus Porissa 8.3.2018

Jaa

Kotimainen Martina-ravintolaketju lanseeraa Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen suunnitteleman hyvinvointimenun. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menun julkaisutilaisuus pidetään Porin Martinassa 8.3.2018 klo 18.00 alkaen.

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu julkistetaan Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018.
Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu julkistetaan Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018.

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menu on rakennettu kuin salitreeni kolmeen osaan; alkulämmittelyyn, treeniin ja loppuvenyttelyyn. Menun raaka-aineet koostuvat samoista aineksista kuin terveitä elämäntapoja vaalivan pariskunnan ruokavaliokin. Kaikkiin annoksiin on merkitty niiden sisältämät ravintoarvot.

Porin Martina-ravintola on hyvinvointivalmentajapariskunta Ritan ja Akin vakioravintola. Vuosia jatkunut kanta-asiakkuus sai aikaan idean hyvinvointimenusta. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma lanseerataan Porin Martina-ravintolassa, ja otetaan käyttöön ketjun seitsemässä muussakin ravintolassa 12.3.2018 (pois lukien Hyvinkään ja Joensuun ravintolat).

Ritan ja Akin hyvinvointimenun julkaisutilaisuus järjestetään Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018 klo 18–20, osoitteessa Itäpuisto 8, 28100 Pori. Vastausta kutsuun pyydetään 5.3.2018 mennessä osoitteeseen: markkinointi@restel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Misa Järvinen ketjupäällikkö,
Restel Oy, Klassikkoravintolat
p. 050 340 7706
e-mail: misa.jarvinen@restel.fi

Kuvat

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu julkistetaan Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018.
Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu julkistetaan Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 4000 alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's-ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

MARTINA
Martina on Restel Oy:n omistama kortteliravintolaketju, jonka ravintoloita on 8 paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 1985 perustetun Martinan toiminta-ajatuksena on tarjota mutkatonta ja maistuvaa ruokaa koko suvulle. Ravintolat sijaitsevat Forssassa, Järvenpäässä, Kuusamossa, Lahdessa, Porissa, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Turussa. www.martina.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Taco Bell tuo Suomeen Yhdysvalloissa suureen suosioon nousseen Naked Chicken Tacon, jossa rapea broileri korvaa tortillakuoren4.9.2018 09:00Tiedote

Maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi Taco Bell tuo Suomen markkinoille aivan uudenlaisen, innovatiivisen tuotteen, jossa friteerattu broileri korvaa perinteisen tortillakuoren. Kyseessä on Yhdysvalloissa suuren läpimurron tehnyt Naked Chicken Taco, jossa broilerikuoren täytteenä on salaattia, tomaattia, juustoa ja raikasta limejogurttikastiketta. Naked Chicken Taco on ensimmäinen taco, jossa perinteinen tortillakuori on korvattu jollakin muulla raaka-aineella. Se on saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää neljästä Suomen Taco Bell -ravintolasta 10.9.2018 alkaen. Tuotetta saa myös ketjun viidennestä ravintolasta, joka avautuu 13.9.2018 kauppakeskus Dixin katutasoon Vantaalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme