Aviador Kustannus

Työelämän maraton ja empatia opastaa tärkeän taidon kehittämiseen

Jaa

Niina Majaniemen uuden tietoteoksen mukaan empatia on paljon muutakin kuin vain myötäelämisen taitoa kriisitilanteissa.

Niina Majaniemen kuva © Ari Haimi
Niina Majaniemen kuva © Ari Haimi

Niina Majaniemen tietokirja Työelämän maraton ja empatia on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Teknologian maailmassa monipuolisen uran tehnyt Niina Majaniemi tarttuu tärkeään aiheeseen uudesta näkökulmasta. Hänen keskeinen viestinsä on, että empatia on paljon muutakin kuin myötäelämisen taitoa kriisitilanteessa – ja että tätä taitoa voi ja kannattaa opetella! Kun empatiataitojen ”työkalupakki” on hyvin varustettu, myös asiakassuhteet sujuvat, ihmiset viihtyvät ja yrityksen tulos paranee.

Empatiataitojen oppiminen vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä, kuten vaikkapa maratonjuoksu. Niina Majaniemi on juossut maratoneja eri puolilla maailmaa ja vertaa tätä harrastamaansa urheilulajia matkaan empatiataitojen oppimisen tiellä. On osattava johtaa itseään älykkäästi etenkin silloin, kun tuntuu etteivät voimat riitä – ja uskallettava antaa itselleen lupa kävellä. 

MAJANIEMI, NIINA : Työelämän maraton ja empatia
210 sivua
Sidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523810143
Ilmestymisaika: Joulukuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Niina Majaniemen kuva © Ari Haimi
Niina Majaniemen kuva © Ari Haimi
Lataa
Lataa
Niina Majaniemi © Ari Haimi
Niina Majaniemi © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme