Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Työmaa haittaa liikkumista Hallitus- ja Ritarikadulla 19.10. alkaen

Jaa

Suomalaisen Kirjallisuuden seuran SKS:n maanalaisen arkisto- ja kirjastomakasiinien rakentaminen alkaa Hallituskadun ja Ritarikadun alueella 19. lokakuuta. Rakennustöistä aiheutuu muutoksia liikennejärjestelyihin noin vuoden ajan marraskuuhun 2021 saakka.

Suljettu katualue kartalla.
Suljettu katualue kartalla.

Moottoriajoneuvoliikenne Ritarikadulla katkeaa Kirkkokadulta käännyttäessä. Hallituskadulla liikenne katkeaa Ritarikadun ja Mariankadun väliseltä osuudelta. Kiertoreitti kulkee Aleksanterinkadun kautta. Alueella on rajoitettu pysäköintiä.

Jalankulku- ja pyöräliikenne suljetaan Hallituskadulla Ritarikadun ja Mariankadun väliseltä osuudelta. Kiertoreitti kulkee Aleksanterinkadun tai Kirkkokadun kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija
E.M. Pekkinen
Miika Pallari
Laatupäällikkö
+358 401 290957
miika.pallari@empekkinen.fi

Kuvat

Suljettu katualue kartalla.
Suljettu katualue kartalla.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 20.10.202020.10.2020 20:23:03 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 20.10.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Pasilan, Käpylän, Kumpulan, Koskelan, Toukolan ja Arabianrannan suunnitelmat ja ajankohtaiset hankkeet esillä Uutta Keski-Helsinkiä verkkotilaisuudessa 28. lokakuuta  14.10.2020 10:49:52 EESTTiedote

Pasilassa ja Käpylässä, Kumpulassa, Koskelassa, Toukolassa ja Arabianrannassa on käynnissä lukuisia ajankohtaisia kaava- ja liikennehankkeita ja puistosuunnitelmia. Alueen asioista saat kerralla tietoa Uutta Keski-Helsinkiä verkkotilaisuudessa 28.10. Pasilan esitykset on koottu omaksi osuudekseen kello 17–18 välillä ja muiden alueiden kello 18–19.30.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme