Espoon kaupunki - Esbo stad

Työpaja Olarin ja Puolarin alueen kehittämisestä

Jaa

Tervetuloa työpajaan Olarin ja Puolarin alueen kehittämisestä keskiviikkona 14.2. Päivänkehrän koululle. Työpajassa haetaan alueen asukkailta ja käyttäjiltä palautetta, ideoita ja ajatuksia suunnitteluun.

Kaupunki suunnittelee Olarin ja Puolarin alueen maankäyttöä ja liikenneyhteyksiä Keskuspuiston eteläpuolisilla alueilla Ylismäentien ja Puolarintien varren tuntumassa sekä Puolarmetsän entisen sairaalan ympäristössä. Työpajassa haetaan  alueen asukkailta ja käyttäjiltä palautetta, ideoita ja ajatuksia suunnitteluun.

Työpaja pidetään Päivänkehrän koulussa (Päivänkehräntie 2), keskiviikkona 14.2. klo 18-20.  

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaiset valitsivat meluesteiden rakentamisen ja hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen tärkeimmiksi meluntorjuntakeinoiksi20.2.2018 11:28Tiedote

Espoolaiset haluavat, että meluntorjunnassa huomiota kiinnitetään liikenteen vähentämisen tähtäämiseen sekä meluntorjuntaan alueilla, jotka kärsivät liikennemelusta voimakkaasti jo nyt. Neljäksi tärkeimmäksi toimenpiteeksi asukkaat valitsivat meluesteiden rakentamisen, hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen, raideliikenteen kehittämisen sekä joukkoliikenteessä sähköbussien osuuden lisäämisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme