Espoon kaupunki - Esbo stad

Työpaja Olarin ja Puolarin alueen kehittämisestä

Jaa

Tervetuloa työpajaan Olarin ja Puolarin alueen kehittämisestä keskiviikkona 14.2. Päivänkehrän koululle. Työpajassa haetaan alueen asukkailta ja käyttäjiltä palautetta, ideoita ja ajatuksia suunnitteluun.

Kaupunki suunnittelee Olarin ja Puolarin alueen maankäyttöä ja liikenneyhteyksiä Keskuspuiston eteläpuolisilla alueilla Ylismäentien ja Puolarintien varren tuntumassa sekä Puolarmetsän entisen sairaalan ympäristössä. Työpajassa haetaan  alueen asukkailta ja käyttäjiltä palautetta, ideoita ja ajatuksia suunnitteluun.

Työpaja pidetään Päivänkehrän koulussa (Päivänkehräntie 2), keskiviikkona 14.2. klo 18-20.  

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo blir medlem i FCAI: forskare ska utveckla artificiell intelligens för stadens tjänster23.5.2018 15:39Tiedote

Esbo stad har blivit medlem i Centret för artificiell intelligens, FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence). FCAI är ett forskningscenter som grundats av Aalto-universitetet och Helsingfors universitet och som för samman Finlands bästa forskare i artificiell intelligens. FCAI har som mål att de mest utvecklade metoderna inom artificiell intelligens ska kunna tas i bruk i företag, offentliga organisationer och samhället.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme