HUS

Työterveyslaitos mukaan Naistenklinikan sisäilmaprojektiin

Jaa

HUS ja Työterveyslaitos ovat aloittaneet joulukuussa 2017 sisäilmaprojektin, jossa arvioidaan Naistenklinikan sisäilmaolosuhteita ja sisäilmaolosuhteiden merkitystä käyttäjille.

Projektissa HUS:n linjajohto, työterveys ja asiantuntijat saavat tuekseen Työterveyslaitoksen moniammatillisen asiantuntijaryhmän. Yhteisenä päämääränä on työntekijöille terveellinen ja turvallinen työympäristö Naistenklinikalla.

Sisäilmaolosuhteiden selvittämiseksi arvioidaan mm. rakennuksessa tehtyjä selvityksiä ja toimenpiteitä, katselmoidaan tiloja ja ohjataan tarvittaessa lisäselvityksiä. Lisäksi koko henkilöstölle tehdään Työterveyslaitoksen sisäilmastokysely. Projektin arvioitu kesto on noin puoli vuotta.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme