Yleinen työttömyyskassa YTK

Työttömyyskassojen henkilöstön lapset voivat osallistua lähiopetukseen

Jaa

Valtioneuvosto ilmoitti 16.3.2020 sulkevansa koulut ja keskeyttävänsä lähiopetuksen 18.3.2020 alkaen koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi.

Linjauksen mukaan kouluissa kuitenkin järjestetään poikkeuksellisesti esiopetus sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. 

Yleinen työttömyyskassa YTK ja myös muut työttömyyskassat on todettu kriittisiksi yhteiskunnan toimintojen kannalta. YTK:n henkilökunnan lapset voivat siis osallistua lähiopetukseen esiopetuksessa sekä perusopetuksen 1-3 luokilla. 

YTK:lla on 155 työntekijää. Suurin osa työskentelee Loimaalla. YTK:lla on ollut käytössä joustava etätyömahdollisuus jo ennen epidemiaa ja sitä on nyt hyödynnetty laajasti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yleinen työttömyyskassa YTK
Teollisuuskatu 4
32200 Loimaa

02 760 7620http://www.ytk.fi

Yleinen työttömyyskassa YTK on kaikkien palkansaajien työttömyyskassa, joka vakuuttaa joka viidennen suomalaisen palkansaajan työttömyyden varalta. Jäsenmäärältään YTK on Suomen suurin työttömyyskassa ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta. YTK palvelee valtakunnallisesti verkossa osoitteessa www.ytk.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yleinen työttömyyskassa YTK

Lomautettu, varo tätä sudenkuoppaa, jos sinut irtisanotaan15.9.2020 10:11:21 EESTTiedote

Syksyn mittaan saadut ilmoitukset lukuisista uusista yt-neuvotteluista kertovat työllisyystilanteen jatkumisesta epävakaana. Saattaa siis olla, että osa lomautuksista vaihtuu irtisanomisiksi. Työsuhteen päättyminen on jo sinällään kurja tilanne, mutta jos unohtaa kertoa tilanteen muuttumisesta työttömyyskassaan, saattaa lisäksi joutua tilittämään väärin perustein maksettuja päivärahoja takaisin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme