Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uhkaako populistinen retoriikka demokratiaamme? Suomalaiset ja ruotsalaiset tutkijat aloittavat keskustelusarjan demokratian haasteista

Jaa

Tänään suomalaiset ja ruotsalaiset tutkijat aloittavat keskustelusarjan demokratian nykytilanteesta ja tulevaisuuden haasteista.

Keskustelut järjestetään kiertueena, johon osallistuu tutkijoita Helsingin, Lundin, Linköpingin, Göteborgin, Turun ja Rovaniemen yliopistoista.

Teemoja ovat digitalisointi ja monitasoinen demokratia, tiedediplomatia demokratian palveluksessa ja luottamus edustukselliseen demokratiaamme.

Keskustelusarja alkaa tänään 26.1. klo 13.30 suomen aikaa ja keskustelijoina toimivat yliopistonlehtorit Ov Christian Norocel Lundista ja Katarina Pettersson Helsingistä. Keskustelun aiheena on populistinen retoriikka nykypäivän Suomessa ja Ruotsissa. 

Webinaari on ilmainen, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen: www.lyyti.fi/reg/Demokratiturne_Populistisk_retorik_i_dagens_Sverige_och_Finland_4397/fi

Yhteyshenkilö:

Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh.: 040 767 7373 

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme