Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uimahallin kaikki altaat ovat jälleen auki

Jaa

Vaasan uimahallissa on jälleen avattu yleisön käyttöön hallin vanhalla puolella sijaitsevat 25 metrin allas ja opetusallas.

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback

Syksyn ajan uimahallissa ovat olleet avoinna vain 50 metrin allas sekä pienten lasten kahluuallas. Hallin vanhalla puolella sijaitsevat 25 metrin allas ja opetusallas olivat hyppytornin kunnostustöiden vuoksi poissa käytöstä.

Vaasan uimahalli on suljettu 12.12. sekä 24.-27.12.

Vaasan uimahalli on suljettu lauantaina 12.12. uimaseuran uimakisojen vuoksi. Joulun aikaan uimahalli on suljettuna 24.-27.12. Halli avataan taas normaalisti maanantaina 28.12 klo 6.30.

Sunnuntaina 13.12. uimahallin käyttöön vaikuttaa Vaasan kaupungin laaja verkkopäivitys. Uimahallin kassajärjestelmä on päivityksen vuoksi poissa käytöstä 13.12., joten uimaan pääsee tuolloin vain sarja- tai kuukausirannekkeella.

Uimahallin aukioloajat löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/uimahalli.

Yhteyshenkilöt

palveluesimies Jarkko Tuovinen, puh. 040 754 3669, jarkko.tuovinen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORJATTU: Kirjastolla kokoontuu keväällä ilmastoaiheiset lukupiirit suomeksi ja ruotsiksi15.1.2021 12:48:21 EETTiedote

KORJATTU KOHTA: RUOTSINKIELISEEN LUKUPIIRIIN ON ILMOITTAUDUTTAVA MARJA.MIKOLA@VAASA.FI. Vaasan kaupunginkirjasto on mukana valtakunnallisessa lukupiirikampanjassa, jossa voi lukea, keskustella ja kuunnella ilmasto- ja luontokriisistä paikan päällä kirjastossa. Ilmastolukupiirit kokoontuvat pääkirjastossa kevään aikana tiistaisin (suomeksi) ja lauantaisin (ruotsiksi).

Årets unga konstnär 2021 är Joel Slotte – Utställning i höst i Vasa15.1.2021 11:02:04 EETTiedote

En utställning av Joel Slotte, som valts till årets unga konstnär 2021, får vi på hösten se i Vasa. Verk av den Karlebybördiga bildkonstnären är utställda på Tikanojas konsthem 1.10.2021-23.1.2022 som en del av jubileumsårets program. Utställningen inleder samarbetet mellan Tammerfors konstmuseum och Vasa stads museer med den traditionellt viktiga Årets unga konstnär –traditionen, som varje år lyfter fram en lovande konstnär under 35 år. Samarbetet lyfter å ena sidan fram en regional ung konstnär och å andra sidan är utställningen i Tikanojas konsthem också konsthemmets satsning på barns och ungas konstfostran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme