Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Ulkoministeriö on päättänyt YT-neuvottelut ministeriön maahantulolupa-asioiden palvelukeskuksessa Kouvolassa

Jaa

Ulkoministeriön lokakuussa 2022 aloittamat yhteistoimintaneuvottelut ministeriön maahantulolupa-asioiden palvelukeskuksessa Kouvolassa ovat päättyneet. Neuvottelut johtavat 17 virkasuhteen vapaaehtoiseen päättymiseen.

Neuvottelut koskivat yksikön viisumihakemuksia käsitteleviä viisumivirkailijoita. Neuvottelujen perusteena olivat tuotannolliset syyt.

Koronapandemian seurauksena Suomen vastaanottamien viisumihakemusten määrä on pidempiaikaisesti laskenut sekä edelleen merkittävästi vähentynyt hallituksen 29. syyskuuta 2022 tekemän venäläisten turistimatkailua koskevan periaatepäätöksen vuoksi.

Lisätietoja

Kirsti Pohjankukka, henkilöstöjohtaja, ulkoministeriö, puh. +358 295 350 038

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme