Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Alankomaiden ulkoministeri Stephanus Blok Helsinkiin

Jaa

Alankomaiden ulkoministeri Stephanus Blok vierailee Suomessa ja käy kahdenväliset keskustelut ulkoministeri Timo Soinin kanssa tiistaina 28. elokuuta.

Ulkoministerien tapaamisen aiheina ovat maittemme kahdenväliset suhteet, Brexit, EU:n tulevaisuuskehitys sekä EU:n yhteiseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyvät kysymykset. Myös transatlanttisista suhteista, Natosta sekä Venäjästä keskustellaan.

Suomen ja Alankomaiden suhteet ovat erinomaiset ja yhteistyö eri tasoilla tiivistä. Maitten välisiä suhteita leimaakin samanmielisyys useissa Euroopan unionia ja muuta kansainvälistä yhteistyötä koskevissa kysymyksissä. Alankomaiden ulkoministeri vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2013.

Vierailun aikana ulkoministeri Blok pitää puheen suurlähettiläskokouksessa eduskunnassa 28.8.2018. Ministerin ohjelmaan kuuluu lisäksi vierailu Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoa: ulkoministerin erityisavustaja Riikka Taivassalo, puh. +358 46 923 4581 ja lähetystöneuvos Juha Parikka, Keski-, Länsi- ja Etelä-Euroopan yksikkö, puh. +358 50 340 4356.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme