Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Britannian Brexit-ministeri David Davis Helsinkiin

Jaa

Britannian hallituksen EU-erosta vastaava ministeri David Davis vierailee Helsingissä tänään tiistaina 27. helmikuuta.

Lyhyen vierailunsa aikana David Davis tapaa ulkoministeri Timo Soinin sekä eurooppaministeri Sampo Terhon. Vierailu on osa ministeri Davisin kierrosta Euroopan pääkaupungeissa ja hän vierailee tällä viikolla myös ainakin Tukholmassa ja Kööpenhaminassa.

EU ja Britannia neuvottelevat tällä hetkellä EU-eron siirtymäajan järjestelyistä. Ministereiden Soini, Terho ja Davis yhteistapaamisen tavoitteena on keskustella neuvottelutilanteesta sekä kuulla täsmennystä Britannian tähän mennessä yleisellä tasolla esitettyihin kantoihin siirtymäajan järjestelyistä.

Suomi haluaa säilyttää läheisen suhteen maiden välillä. Hyvän yhteistyön jatkuminen mm. kaupan ja turvallisuuden saralla on tärkeää.

Lisätietoja: ulkoministerin erityisavustaja Riikka Taivassalo, puh. +358 46 9234 581.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme