Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

UM: Britannian ulkomaankauppapolitiikasta vastaava ministeri lordi Price Suomeen

Jaa

ULKOASIAINMINISTERIÖ
http://formin.finland.fi

Tiedote 117/2017
21.6.2017

Britannian ulkomaankauppapolitiikasta vastaava ministeri lordi Price Suomeen

Britannian ulkomaankauppapolitiikasta vastaava ministeri lordi Prince vierailee Suomessa ja tapaa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen Helsingissä 22. kesäkuuta.

Ministerit keskustelevat ajankohtaisista EU-teemoista, kuten Brexitistä ja kauppapolitiikkaan liittyvistä kysymyksistä.

Lisätietoja: ulkomaankauppa- ja kehitysministerin diplomaattiavustaja Marja Koskela, puh. 040 352 0463  ja lähetystöneuvos Juha Parikka, Keski-, Länsi- ja Etelä-Euroopan yksikkö, puh. 050 340 4356.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

MFA: Foreign Minister Soini to Foreign Affairs Council in Brussels19.1.2018 14:15Tiedote

The EU Foreign Affairs Council (FAC) will meet in Brussels on 22 January. Finland's representative at the meeting will be Minister for Foreign Affairs Timo Soini. The agenda of the year’s first FAC meeting covers the Middle East peace process, the situation in Libya, and the European Union’s relations with African, Caribbean and Pacific states in connection with the expiry of the present Cotonou Agreement in 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme