Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Eurooppatiedotuksen ilme uudistui

Jaa

Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen uusi visuaalinen ilme viestii avoimesta tiedonvälittäjäorganisaatiosta, joka aktiivisessa vuorovaikutuksessa kansalaisten kanssa pyrkii edistämään tiedonvälitystä ja keskustelua EU-aiheista.

Uusi visuaalinen ilme on osa jatkumoa, jossa myös ulkoministeriön ja Suomen ulkomaanedustustojen uusi visuaalinen ilme otettiin käyttöön aiemmin tänä vuonna.

”Halusimme päivittää Eurooppatiedotuksen visuaalisen ilmeen tähän päivään, kuitenkin säilyttäen yhteyden hyvin palvelleeseen ja tunnettuun entiseen logoon. Uusi logomme istuu myös hienosti yhteen ulkoministeriön vastikään uudistetun visuaalisen ilmeen kanssa”, kertoo yksikönpäällikkö Ville Cantell.

Eurooppatiedotus palvelee kansalaisia luotettavana, suomalaisena EU-tiedonlähteenä, tuottaa aineistoa ja vastaa EU-kysymyksiin. Eurooppatiedotuksen tiimi palvelee kaikkia kansalaisia, huomioiden erityisesti opettajat, opiskelijat ja toimittajat. Eurooppatiedotus on osa ulkoministeriön Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikköä.

Uuden visuaalisen identiteetin on suunnitellut 358-suunnittelutoimiston pääsuunnittelija Mikael Kivelä.

Lisätietoja: Eurooppatiedotuksen yksikönpäällikkö Ville Cantell, puh. +358 295 351 725 sekä 358:n design-johtaja Mikael Kivelä, puh.+358 400 613 493.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme