Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Finnish Internet Forum pureutuu hybridivaikuttamiseen – ilmoittautuminen on alkanut

Jaa

Ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunta järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa Finnish Internet Forum -tilaisuuden Pikkuparlamentin auditoriossa torstaina 26. huhtikuuta 2018 klo 8.30−14.00. Finnish Internet Forum järjestetään nyt yhdeksännen kerran.

Finnish Internet Forumin teemana on tänä vuonna hybridivaikuttaminen. Forumin asiantuntijapaneelissa pohditaan muun muassa, miksi hybridivaikuttamista tehdään ja miten kyber- ja informaatioturvallisuus eroavat toisistaan. Toisessa paneelikeskustelussa käsitellään yksityisyyden suojaa verkossa EU:n uuden tietosuoja-asetuksen astuessa voimaan toukokuussa.

Tilaisuudessa kuullaan myös Johan Helsingiuksen puheenvuoro nettineutraliteetista. Lisäksi professori Toni Ahlqvist Oulun yliopistosta esittelee Vastakkainasettelut-hankettaan. Minkälaisia yhteiskunnallisia ja eettisiä seuraamuksia radikaaleilla nousevilla teknologioilla voi olla?

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 20.4.mennessä Finnish Internet Forumin verkkosivulla http://internetforum.fi , josta löytyy myös tarkempi ohjelma.

Finnish Internet Forumia voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://www.eduskunta.fi/FI/Sivut/live.aspx . Twitterissä tapahtuman hashtag on #FIForum.

Lisätietoja: kaupallinen sihteeri Petri Kuurma, puh. 0295 351 427.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme