Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: #HELSINKI2018-tapaamiseen ilmoittautunut yli 1 400 toimittajaa ympäri maailman

Jaa

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamiseen Helsingissä 16. heinäkuuta 2018 on ilmoittautunut 1 436 tiedotusvälineiden edustajaa. Akkreditointihakemuksia tuli yhteensä 61 eri maasta.

Ilmoittautuneiden joukossa on eniten kotimaisia toimittajia, 368, mutta myös presidenttien kotimaista on tulossa paljon tiedotusvälineiden edustajia, Venäjältä 232 ja Yhdysvalloista 195.

Lisäksi presidentti Vladimir Putinin ja presidentti Donald Trumpin mukana matkustaa muutamia satoja toimittajia.

Akkreditointi oikeuttaa pääsyyn ulkoministeriön Finlandiatalolle pystyttämään mediakeskukseen. Finlandiatalolla toimiville tiedotusvälineiden edustajille tarjotaan Ylen ja Euroopan yleisradiounionin EBU:n yhteistyössä tuottamaa kuvasignaalia. Ulkoministeriön viestintäosasto yhteistyössä STT/Lehtikuvan kanssa tuottaa tapaamisesta kuvia median käyttöön.

Lisätietoja: yksikönpäällikkö Vesa Häkkinen, +358 40 481 9880. 

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

 
 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Foreign Minister Soini to Foreign Affairs Council in Brussels16.11.2018 14:15Tiedote

The EU Foreign Affairs Council (FAC) will meet in Brussels on 19 November. Finland's representative at the meeting will be Minister for Foreign Affairs Timo Soini.The topics on the meeting agenda will be Ukraine, Central Asia, and Bosnia and Herzegovina. At lunch, foreign ministers will discuss the situation in Yemen. The meeting will close with a joint session of foreign and defence ministers, whose topic of discussion will be security and defence.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme