Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari Tromssaan Arctic Frontiers -tapahtumaan

Jaa

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari osallistuu 27. tammikuuta Tromssassa pidettävään Arctic Frontiers -tapahtumaan, joka on yksi keskeisimmistä kansainvälisistä arktiseen yhteistyöhön liittyvistä säännöllisesti järjestettävistä tapahtumista.

Ministeri Ville Skinnari osallistuu järjestettävään paneelikeskusteluun ”Arktiksen tila” (State of the Arctic). Ministeri Skinnari osallistuu myös Norjan ulkoministeriön järjestämään Barents-yhteistyötä käsittelevään keskustelutilaisuuteen. Lisäksi ministeri Skinnarilla on useita kahdenvälisiä tapaamisia, esimerkiksi Norjan ulkoministeri Ine Eriksen Søreiden kanssa.

Lisätietoja: ministerin diplomaattiavustaja Juha Niemi, puh. +358295 350 232 tai Petteri Vuorimäki, arktinen ja antarktinen suurlähettiläs, puh. +358 295 350 458.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Foreign Minister Haavisto to attend a nuclear disarmament meeting in Berlin23.2.2020 11:29:17 EETPress release

On 25 February, Minister for Foreign Affairs Pekka Haavisto will travel to Berlin to attend the Second Ministerial Meeting of the Stockholm Initiative on Nuclear Disarmament and the Nuclear Non-Proliferation Treaty (NPT), hosted by the German Minister of Foreign Affairs. During the visit, Foreign Minister Haavisto will have a separate meeting with Germany’s Minister of Foreign Affairs Heiko Maas.

UM: Ulkoministeri Haavisto Berliiniin ydinaseriisuntakokoukseen23.2.2020 11:27:54 EETTiedote

Ulkoministeri Pekka Haavisto matkustaa 25. helmikuuta Berliiniin, jossa hän osallistuu Saksan ulkoministerin isännöimään ydinsulkusopimusta ja ydinaseriisuntaa käsittelevään ministerikokoukseen (Second Ministerial Meeting of the Stockholm Initiative on Nuclear Disarmament and the Nuclear Non-Proliferation Treaty). Ulkoministeri Haavistolla on Berliinissä myös erillistapaaminen Saksan ulkoministerin Heiko Maasin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme