Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ministeri Thomas Blomqvist Pohjoismaiden yhteistyöministerien kokoukseen

Jaa

Pohjoismaisen yhteistyön ministeri Thomas Blomqvist osallistuu Pohjoismaiden yhteistyöministerien videokokoukseen 23. kesäkuuta 2020.

Ministerit keskustelevat ajankohtaisen koronapandemian vaikutuksista pohjoismaiseen yhteistyöhön ja yhteisestä tiestä eteenpäin. Lisäksi ministerit käsittelevät kokouksessaan Pohjoismaiden ministerineuvoston budjettia ja monivuotista toimintasuunnitelmaa sekä lasten ja nuorten näkökulman, tasa-arvon ja kestävän kehityksen integroimisesta kaikkeen yhteistyöhön. Asialistalla on myös ministerineuvoston kansainvälisen yhteistyön rahoitus.

Ennalta suunniteltu kokous pidetään koronapandemian vuoksi videolla. Yhteistyöministerit ovat pandemian aikana myös pitäneet kaksi ylimääräistä videokokousta. Suomi on Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajamaa ensi vuonna.

Lisätietoja: Pohjoismaisen yhteistyön sihteeristön päällikkö Johan Schalin, puh. +358 295 351 781

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme