Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Sata vuotta ulkopolitiikkaa – ulkoministeriön yleisötilaisuus Jyväskylässä

Jaa

Osana 100-vuotisjuhlavuottaan ulkoministeriö esittelee toimintaansa tilaisuuksilla ympäri Suomea. Ulkoministeriö järjestää yhteistyössä Keski-Suomen liiton, Jyväskylän YK- yhdistyksen ja Jyväskylän Eurooppanuorten kanssa yleisötilaisuuden 27. huhtikuuta.

Yleisötilaisuuden aiheina ovat Suomen tuleva EU-puheenjohtajuus, YK- ja globaaliasiat ja ulkoministeriön kansalaispalvelut. Tilaisuuden asiantuntijoina ovat ulkoministeriön alivaltiosihteeri Pirkko Hämäläinen, lähetystöneuvos Erik af Hällström ja lähetystöneuvos Leena Liukkonen.

Yleisötilaisuus on 27.4. klo 15 Jyväskylän yliopistossa (sali L302), Keskussairaalantie 4. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 14.30.

Lisätietoja: UM100-vastuuvirkamies Tiina Tähtinen, puh. 0295 351 765.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme