Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

UM: Sata vuotta ulkopolitiikkaa – ulkoministeriön yleisötilaisuus Jyväskylässä

Jaa

Osana 100-vuotisjuhlavuottaan ulkoministeriö esittelee toimintaansa tilaisuuksilla ympäri Suomea. Ulkoministeriö järjestää yhteistyössä Keski-Suomen liiton, Jyväskylän YK- yhdistyksen ja Jyväskylän Eurooppanuorten kanssa yleisötilaisuuden 27. huhtikuuta.

Yleisötilaisuuden aiheina ovat Suomen tuleva EU-puheenjohtajuus, YK- ja globaaliasiat ja ulkoministeriön kansalaispalvelut. Tilaisuuden asiantuntijoina ovat ulkoministeriön alivaltiosihteeri Pirkko Hämäläinen, lähetystöneuvos Erik af Hällström ja lähetystöneuvos Leena Liukkonen.

Yleisötilaisuus on 27.4. klo 15 Jyväskylän yliopistossa (sali L302), Keskussairaalantie 4. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 14.30.

Lisätietoja: UM100-vastuuvirkamies Tiina Tähtinen, puh. 0295 351 765.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

MFA: Twinning — 20 years of projects supporting good governance21.5.2018 13:30Tiedote

Finland has been sharing its public sector expertise with the EU’s neighbouring regions for 20 years now. The Twinning instrument, a tool for supporting good governance, has provided support, for example, to the eastern European countries which became EU Member States in 2004 and 2007. At the moment, there are ongoing Twinning projects in the Western Balkans, Turkey and the EU’s eastern and southern neighbouring countries.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme