Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

UM: This is FINLAND Magazine 2018–2019 kääntää katseen seuraavaan 100 vuoteen

Jaa

ULKOMINISTERIÖ
http://formin.finland.fi

Tiedote 3/2018
12.1.2018

This is FINLAND Magazine 2018–2019 kääntää katseen seuraavaan 100 vuoteen

Suomalaista osaamista ja osaajia esittelevä englanninkielinen vuosijulkaisu This is FINLAND Magazine 2018–2019 kääntää katseen Suomi 100 -juhlavuoden jälkeen pitkälle tulevaisuuteen. Suomen edustustoissa ja Team Finland
-verkoston kautta erityisesti potentiaalisilla vientimarkkinoilla ja vientitapahtumissa jaettava lehti kuvailee, miltä tulevaisuus voi näyttää. Se esittelee suomalaista tekoälyosaamista muun muassa terveydenhuollon ja koulutuksen aloilla, Suomen koodauslähettilään Linda Liukkaan ajatuksia teknologiasta itseilmaisun välineenäja perustulokokeilua ja sen vaikutusta osallistujien elämään.

Lehden toinen teema on suomalainen, maailman paras arki. Arjen sujuvuutta avaa kolumnissaan The Nordic Theory of Everything -kirjan kirjoittanut Anu Partanen, ja suomalaiset kertovat arkisista ilonaiheistaan. Selvitimme myös ulkomailta Suomeen saapuneiden kokemuksia suomalaisesta työelämästä.

Miten Suomi onnistuu tarjoamaan huipputason koulutuksen, turvallisen yhteiskunnan ja hyvät mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen? Kaiken takana on koulutusjärjestelmämme, joka opettaa suomalaiset ratkaisemaan ongelmia sekä paikallisella että globaalilla tasolla, sanoo Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen pääkirjoituksessaan.  

Kansainväliselle lukijakunnalle suunnatun julkaisun tavoitteena on tarjota inspiroivia näkökulmia suomalaiseen osaamiseen, innovaatioihin, koulutukseen ja elämäntapaan, osana Suomen maakuvatyötä.Lehti on jaossa globaalisti toimitusneuvoston jakelukanavia hyödyntäen ja se julkaistaan maaliskuussa myös saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, kiinaksi ja venäjäksi.

”Käytännön maakuvatyössä tarvitaan monipuolisia työkaluja. Henkilökohtaisissa kohtaamisissa ei läheskään aina riitä, että antaa verkko-osoitteen ja sanoo, että katso sieltä. On kyettävä tarjoamaan ns. kättä pidempää useilla eri kielillä,” sanoo maakuvayksikön päällikkö Petra Theman ulkoministeriöstä. ”Olen erityisen kiitollinen ja ylpeä siitä, että tätä julkaisua on kyetty tuottamaan yhdessä Suomen osaamisen ja innovaatioiden asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.”

This is FINLAND Magazinen julkaisevat ulkoministeriö, Business Finland, Sitra sekä Opetushallitus.Lehden tuotannosta vastaa Otavamedia OMA.

Lue This is FINLAND Magazine 2018–2019:

Lisätietoja:
Petra Theman, maakuvayksikön päällikkö, ulkoministeriö, puh. +358 295 351 558
Hetta Huittinen, viestintäpäällikkö, Business Finland, puh. +358 400 339 597
James O’Sullivan, toimituspäällikkö, Good News from Finland, Business Finland, puh. +358 40 544 5922
Eeva Landowski, viestintäpäällikkö, Business Finland, puh. +358 295 055 712
Sari Tuori, viestintäpäällikkö, Sitra, puh. +358 294 618 241
Joanna Kumpula, International Marketing Manager, Study in Finland, Opetushallitus, puh. +358 295 338 587

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Ulkoministeriö/Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö/Utrikesministeriet

MFA: Foreign Minister Soini to Foreign Affairs Council in Brussels19.1.2018 14:15Tiedote

The EU Foreign Affairs Council (FAC) will meet in Brussels on 22 January. Finland's representative at the meeting will be Minister for Foreign Affairs Timo Soini. The agenda of the year’s first FAC meeting covers the Middle East peace process, the situation in Libya, and the European Union’s relations with African, Caribbean and Pacific states in connection with the expiry of the present Cotonou Agreement in 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme