Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Virolainen Washingtoniin

Jaa

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen vierailee 11.–12. helmikuuta Washington D.C:ssä.

Ministeri Anne-Mari Virolainen tapaa vierailullaan Yhdysvaltain kauppaministeri Wilbur Rossin ja muita hallinnon edustajia sekä vierailee kongressissa. Vierailun tavoitteena on käydä keskusteluja ajankohtaisista kauppapoliittisista kysymyksistä sekä vahvistaa kahdenvälisiä kauppa- ja taloussuhteita.

”Yhdysvallat on merkittävä kauppakumppani Suomelle ja Euroopalle, minkä lisäksi Yhdysvaltojen merkitys monenkeskisen kauppajärjestelmän tulevaisuuden kannalta on keskeinen. Odotan mielenkiinnolla keskusteluja kauppaministeri Rossin ja muiden kanssa Yhdysvaltojen kauppaa koskevista näkemyksistä", toteaa ministeri Virolainen.

Lisätietoja:ulkomaankauppa- ja kehitysministerin diplomaattiavustaja Tuuli-Maaria Aalto, puh. +358 40 352 0463ja taloudellisten ulkosuhteiden osaston osastopäällikkö Ilkka-Pekka Similä, puh. +358 50 336 3856

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme