Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkoministeri Soini Pariisiin keskustelemaan Euroopan neuvostosta

Jaa

Ulkoministeri Timo Soini matkustaa Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen ja ministerikomitean puheenjohtajistojen yhteiskokoukseen Pariisiin 28.2.

Kokoukseen osallistuvat parlamentaarisen yleiskokouksen puheenjohtaja, sihteeristö ja sen poliittisten ryhmien johtajat sekä ministerikomitean puheenjohtajisto.

Euroopan neuvoston ministerikomitean puheenjohtajana toimiva ulkoministeri Soini pyrkii edistämään ministerikomitean ja parlamentaarisen yleiskokouksen yhteistyötä ja keskustelee järjestön ajankohtaisista institutionaalisista ja poliittisista kysymyksistä.

Ulkoministeri osallistui saman kokoonpanon kokoukseen edellisen kerran tammikuussa Strasbourgissa.

Suomi toimii Euroopan neuvoston ministerikomitean puheenjohtajana 17.5.2019 saakka.

Lisätietoa: Raili Lahnalampi, ulkoministerin kabinettipäällikkö , puh. + +358 50 5507546

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme