Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkoministeri Soini Puolaan

Jaa

Ulkoministeri Timo Soini vierailee Varsovassa 17.-18. joulukuuta.

Matkansa aikana ulkoministeri Timo Soini tapaa Puolan ulkoministerin Jacek Czaputowiczin ja Laki ja oikeus -päähallituspuolueen puheenjohtajan Jarosław Kaczyńskin. Lisäksi hän tapaa parlamentin alahuoneen ulkoasiainvaliokunnan.

Vierailun tavoitteena on vahvistaa Suomen ja Puolan kahdenvälistä suhdetta. Kahdenvälisten suhteiden lisäksi ulkoministerit keskustelevat muun muassa EU:n itäisestä naapurustosta, Euroopan turvallisuus- ja puolustusyhteistyöstä, transatlanttisista suhteista sekä Suomen puheenjohtajuuksista Euroopan neuvostossa ja EU:ssa.

Lisätietoja: ulkoministerin diplomaattiavustaja Katja Kalamäki, puh. 0295 351 518 tai yksikönpäällikkö Tuomas Tapio, +358 295 351 343, Keski-, Länsi- ja Etelä-Euroopan yksikkö.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Rauhanvälityksen erityisedustaja Urpilainen: EU:n rauhanvälitystyön kehittäminen on ajankohtaista21.1.2019 17:16Tiedote

Ulkoministerin rauhanvälityksen erityisedustaja, kansanedustaja Jutta Urpilaisen mukaan EU:n rauhanvälitys- ja konfliktienehkäisytyön kehittäminen on ajankohtaista, kun EU:n välitystyötä ja dialogeja koskevan konseptin hyväksymisestä on kulunut kymmenen vuotta. Urpilainen osallistui ulkoministeri Timo Soinin kanssa epäviralliseen ministeritason rauhanvälitysaamiaiseen Brysselissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme