Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkoministeriö 100 vuotta ja arktinen yhteistyö - yleisötilaisuus Kittilässä

Jaa

Osana 100-vuotisjuhlavuottaan ulkoministeriö esittelee toimintaansa tilaisuuksilla ympäri Suomea. Ulkoministeriö järjestää yhdessä Kittilän kunnan kanssa yleisötilaisuuden 19. maaliskuuta.

Tilaisuuden aiheina ovat arktiset asiat ja ulkoministeriön kansalaispalvelut. Tilaisuuden asiantuntijoina ovat ulkoministeriöstä arktisen yhteistyön johtava asiantuntija René Söderman, kansalaispalvelupäällikkö Pasi Tuominen ja suurlähettiläs Petri Salo, Ilmatieteen laitokselta Arktisen avaruuskeskuksen projektipäällikkö Johanna Ekman sekä maakuntajohtaja Mika Riipi.

Yleisötilaisuus järjestetään 19.3. klo 16.30-18.30 Kittilän yläkoulun auditoriossa, Yläri-sali, Valtatie 9 A. Lisätietoa yleisötilaisuudesta Kittilän kunnan verkkosivuilta.  

Yleisötilaisuus on osa arktista kokous- ja tapahtumasarjaa, kun Arktinen neuvosto, Maailman ilmatieteen järjestö, Ilmatieteen laitos, Euroopan komissio ja Euroopan ulkosuhdehallinto kokoontuvat viikon aikana Levillä. 

Lisätietoja: suurlähettiläs Petri Salo, puh. 0295 351 018 ja UM100-vastuuvirkamies Tiina Tähtinen, puh. 0295 351 765,

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Rauhanvälityksen erityisedustaja Urpilainen: EU:n rauhanvälitystyön kehittäminen on ajankohtaista21.1.2019 17:16Tiedote

Ulkoministerin rauhanvälityksen erityisedustaja, kansanedustaja Jutta Urpilaisen mukaan EU:n rauhanvälitys- ja konfliktienehkäisytyön kehittäminen on ajankohtaista, kun EU:n välitystyötä ja dialogeja koskevan konseptin hyväksymisestä on kulunut kymmenen vuotta. Urpilainen osallistui ulkoministeri Timo Soinin kanssa epäviralliseen ministeritason rauhanvälitysaamiaiseen Brysselissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme