Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkoministeriön Eurooppatiedotus mukana Helsingin kirjamessuilla

Jaa

Helsingin kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 25.-28.10. Ulkoministeriön osastolla 6e1 Eurooppatiedotus tarjoaa tietoa ajankohtaisista EU-kysymyksistä, kuten ensi vuonna alkavasta Suomen EU-puheenjohtajakaudesta.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen on haastateltavana Eurooppatiedotuksen osastolla messujen avauspäivänä, torstaina klo 17.30-18. Keskustelun teemoja ovat muun muassa ajankohtaiset EU-asiat ja kauppapolitiikka. Haastattelijana toimii Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikönpäällikkö Ville Cantell.

Messuviikolla julkaistaan myös uudistettu EU lyhyesti –julkaisu, johon on tiivistetty perusasiat unionista ja sen toiminnasta. Julkaisua on saatavilla kirjamessujen aikana Eurooppatiedotuksen osastolta. Julkaisuja voi tilata  myös osoitteesta julkaisut.um.fi/.

Messujen ajan Eurooppatiedotuksella on käynnissä ”Kirjoita itsesi osaksi Suomen EU-tarinaa”-kampanja. Ota kuva itsestäsi Eurooppatiedotuksen someseinällä allekirjoittamassa Suomen EU-liittymissopimusta ja jaa kuva aihetunnisteella #EUlyhyesti. Samalla osallistut arvontaan, jossa pääpalkintona on Kindle-lukulaite. Arvontaan voi osallistua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Voittaja arvotaan kirjamessujen jälkeisellä viikolla.

Lisätietoja: tiedotusavustaja Tiina Saukkola, Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikkö, puh. 040 739 2863

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Independent assessment: development financier Finnfund’s work most impactful in agriculture and forestry sector10.12.2018 10:30Tiedote

Development financier Finnfund has succeeded in investing more and more in the world’s poorest countries and most difficult sectors, while also maintaining its commercial viability. The most positive development impacts can be seen in the company’s investments in agriculture and forestry. This information comes from an independent assessment of the company’s activities.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme