UNITY

Unity yhdistää laadukkaat työtilat, majoittumisen ja designin – uniikit kohteet aukeavat Tampereelle ja Helsinkiin

Jaa

Unityn toiminnan keskiössä ovat inspiroivat ja laadukkaat työtilat, viihtyisät huoneistot, yhteisöllisyys, Tom Dixonin design ja hotellitason palvelut. Suomen ensimmäinen kohde on avannut ovensa Tampereen Pyynikissä ja toinen aukeaa syyskuussa Helsingin Jätkäsaaressa.

Unityn yleiset tilat houkuttelevat viihtymään ja inspiroitumaan.
Unityn yleiset tilat houkuttelevat viihtymään ja inspiroitumaan.

Pohjoismaalainen Unity saapuu Suomeen ja avaa uuden ajan majoitus- ja työskentelykohteet Tampereelle sekä Helsinkiin. Unity on tyylikkäällä designilla ja monipuolisilla palveluratkaisuilla varustettu uuden ajan asumisen, yöpymisen ja työskentelyn keskus.

Juuri avautunut Tampereen kohde sijaitsee lähellä ydinkeskustaa Pyynikin Trikoon vanhalla teollisuusalueella upeissa järvimaisemissa. Vanha trikootehdas on kunnostettu alueen ja rakennuksen historiaa kunnioittaen. 

Helsingin kohde avautuu syyskuussa Jätkäsaareen, johon valmistuu 105 modernia studiohuoneistoa ja lukuisia työtiloja erilaisiin tarpeisiin. Keskeisellä paikalla sijaitsevan rakennuksen lähettyviltä löytyy monia palveluita ravintoloista ostosmahdollisuuksiin. 

“Unity on yhdelle koti, toiselle hotelli ja kolmannelle inspiroiva paikka tehdä töitä. Näin laadukasta asumisen ja työskentelyn yhdistävää kokonaisuutta ei ole Suomessa ennen nähty. Unity on suunniteltu asuminen ja työskentely edellä, joten studiohuoneistojen ja palveluiden lisäksi myös yhteiset työtilat ovat huippuluokkaa”, Unityn Suomen maajohtaja Tina Kaikkonen kertoo. 

Asumisen ja modernin työskentelyn tarpeisiin

Kohteet on sisustettu yhteistyössä brittiläisen suunnittelijan Tom Dixonin kanssa. Suunnittelufilosofiastaan tunnettu Dixon on yhdistänyt jokapäiväisen elämän monikäyttöisiin sekä esteettisiin huonekaluihin.

Sekä Helsingistä että Tampereelta löytyy kymmeniä yksityiskohtia myöten hiottuja huonevaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Tampereen palveluihin lukeutuvat muun muassa pienpanimo, kahvila, kuntosali, saunatilat ja pyykinpesumahdollisuus. Helsingistä löytyy perinteisten hotellipalveluiden lisäksi myös upea kattoterassi ja baari. 

Unityn kohteissa on majoituksen lisäksi yhteiset ammattimaiset työskentely- ja oleskelutilat, joiden tarkoitus on houkutella viihtymään, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Työskentelytilojen käyttämiseen vaaditaan jäsenyys, ja jäsenet voivat varata itselleen sopivan paketin neljästä, erilaisiin tarpeisiin suunnitellusta työpisteestä. 

Unity tarjoaa myös laadukkaita, monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja. Syksyllä käynnistyvät Unity MasterClass -tilaisuudet tuovat Helsingin ja Tampereen kohteisiin ajankohtaisia keskustelutilaisuuksia ja puheenvuoroja.

UNITY Tampere

  • Avautuu touko-syyskuussa 2022
  • Pyynikintie 25
  • 148 studiohuoneistoa
  • 75 työpistettä
  • Sauna, kuntosali, kauppa, pienpanimo, kahvila

UNITY Helsinki

  • Avautuu syyskuussa 2022
  • Välimerenkatu 22
  • 105 studiohuoneistoa
  • 40 työpistettä
  • Sauna, kuntosali, kahvila, concierge-palvelut, baari

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jenni Pöyry
Mellakka
jenni.poyry@mellakka.fi
+358 50 343 2061

Kuvat

Unityn yleiset tilat houkuttelevat viihtymään ja inspiroitumaan.
Unityn yleiset tilat houkuttelevat viihtymään ja inspiroitumaan.
Lataa
Unity Helsingin kattoterassilta avautuu upea kaupunkimaisema.
Unity Helsingin kattoterassilta avautuu upea kaupunkimaisema.
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Unity Tampere aukeaa Pyynikin vanhalle trikootehtaalle.
Unity Tampere aukeaa Pyynikin vanhalle trikootehtaalle.
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

UNITY on tyylikkäällä designilla ja monipuolisilla palveluilla varustettu uuden ajan asumisen, yöpymisen ja työskentelyn keskus. UNITY on yhdelle koti, toiselle hotelli ja kolmannelle inspiroiva paikka tehdä töitä. Muuttovalmiit, upealla designilla varustetut studiohuoneistot ovat vuokrattavissa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja hotellitason palvelut takaavat huolettoman majoittumisen. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.