Messukeskus

Urbaanit lavatanssit Messukeskuksessa elokuussa

2.8.2017 15:27 | Messukeskus

Jaa

Tanssilavojen suosituimmat tähtiartistit nähdään 18.–19. elokuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus rakentaa lavatähtien areenaksi Suomen suurimman tanssilattian.

Messukeskuksen uusin tapahtuma Tanssi Vieköön -festivaali kokoaa elokuussa Helsinkiin joukon Suomen rakastetuimpia lavatähtiä.

Kaksipäiväisen festivaalin avaa perjantaina Tuure Kilpeläinen Kaihon karavaaninsa kanssa. Iltaa jatkavat Anne Mattila, tanssiorkesteri Hurma ja puolen yön aikoihin esiintyvä Jari Sillanpää.

Lauantaina aloitellaan Katri Helenan tahdissa jo puoliltapäivin, ja tanssi jatkuu Agentsien ja Vesa Haajan, Kyösti Mäkimattilan ja Finlandersin tahdittamana. Lauantain kohokohtiin kuuluu myös Kuningatarcoctail esiintyjinään Eija Kantola, Marita Taavitsainen ja Saija Tuupanen. Lauantai-illan päättää ainutlaatuinen kokoonpano Finnhittien Kuninkaat, mukana ikisuosikit Danny, Frederik ja Tapani Kansa.

– Lavatanssien tunnelmaan pääsee nyt keskellä kaupunkia. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi kuunaan lavatansseissa käynyt, fiilistelemään ja kokemaan erilainen ilta. Innokkaille tanssijakonkareille tarjoamme kahden päivän hurmoksellisen lavaputken tunnettujen tähtien tahdissa, lupaa tapahtuman tuottaja Tiina Aalto.

Nähtävänä ja kokeiltavana myös yli 60 eri tanssilajia

Uusi festivaali tuo yleisön nähtäväksi ja kokeiltavaksi myös yli 60 eri tanssilajia twerkkauksesta nykytanssiin ja hip hopista lavatansseihin. Festivaalin ohjelmaa ovat rakentamassa kymmenet suomalaiset tanssiseurat, Suomen parhaat tanssin ammattilaiset ja pidetyimmät tanssinopettajat Jukka Haapalaisesta Minna Tervamäkeen ja Marco Bjurströmistä Oona Kivelään.

Käytössä on koko Messukeskus, ja nähtävää riittää katutanssihallista erilaisiin workshopeihin, kilpailuihin, tanssikulkueisiin, opetustunteihin sekä show- ja gaalaelämyksiin.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten uudenlainen kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä. Avoinna perjantaina18.8.2017 klo 17–02 ja lauantaina 19.8.2017 klo 12–02. Festivaali juhlistaa Suomen satavuotista taivalta tanssin ilon kautta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, taiteellinen johtaja ja ohjelmatuottaja Tiina Aalto, tiina.aalto@messukeskus.com, puh. 045 222 4418. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, puh. 050 584 7262. www.tanssiviekoon.fi, #tanssivieköön

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Aasialainen ja suomalainen estetiikka ja funktionaalisuus yhdistyvät United Stories -tuotteissa22.8.2017 08:30Tiedote

United Stories on Habitaren uusi myyntinäyttely, joka yhdistää muotoilijat, yritykset ja kansainvälisyyden. Ensimmäisessä United Storiesissa 12 muotoilijaa ja 6 yritystä Suomesta, Kiinasta, Japanista ja Etelä-Koreasta ovat luoneet yhteistyössä uusia tuotteita, jotka tulevat Habitareen myyntiin. Tuotteissa näkyy suomalaisten ja aasialaisten kiinnostus perinteisiin materiaaleihin ja arjen perusesineisiin. Habitare on avoinna Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.

Erikoisnäyttelyt syventävät Habitaren sisältöä10.8.2017 11:14Tiedote

Suomen suurimmassa muotoilu-, huonekalu- ja sisustustapahtumassa Habitaressa on lähes 400 yritystä ja 11 erikoisnäyttelyä sekä neljä teema-aluetta. Habitaren kanssa samaan aikaan järjestetään myös kaksi muuta tapahtumaa: antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtuma Antiikki ja laadukkaan kuvan ja äänentoiston tapahtuma HighEnd Helsinki. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme