Espoon kaupunki - Esbo stad

Urheiluhalli Kameleonteniin monipuolisia tiloja

Jaa

Leppävaaran urheilupuistoon suunniteltuun urheiluhalli Kameleonteniin tulee myös kaupungin tiloja.

Kameleonten toteutetaan yhteistyössä nuorisoseura Logenin ja Espoon kaupungin kesken. Tavoite on kehittää sekä urheilua, että nuorisotyötä Leppävaaran alueella. Toimivien urheilutilojen lisäksi tarkoituksena on luoda tila, missä nuoret voivat harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. ”Tavoitteena on, että Kameleonteniin saataisiin pilotointitilat myös varhaiskasvatuksen ja opetuksen käyttöön”, kertoo Liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra.

Liikunta- ja nuorisolautakunta lausui hankesuunnitelman vastaavan liikuntapalveluiden tarpeita puku-, pesu- ja huoltotilojen osalta.

Uudet ulkoilureitit valmistuvat Leppävaaraan marraskuussa

Leppävaaraan valmistuu marraskuussa uusi talvikunnossapidettävä ulkoilureitti, joka parantaa talvisin muiden kuin hiihtäjien ulkoilumahdollisuuksia metsissä. Myös hiihtolatujen profiilia on parannettu ja ladut vastaavat jatkossa paremmin kilpahiihtovaatimuksia.

Lautakunta esitti lisärahaa talousarvioehdotukseen

Liikunta- ja nuorisolautakunta esittää talousarvioehdotukseen vuodelle 2019 lisärahaa. Lautakunta nostaa erityisesti esiin nuorisonohjaajien vakanssien määrän. "Vaje on kumuloitunut jo useamman vuoden ja nyt ollaan tilanteessa, että tiloja on jouduttu sulkemaan ja aukioloaikoja rajoittamaan", ilmaisee huolensa lautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen.

Lisäksi lautakunta haluaa varmistaa tekojäiden rakentamisen jatkamisen suunnitelmien mukaan ympäri Espoota sekä merellisen ulkoilun perusparantamisen.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com

Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko, puh 050 553 5649, jarmo.ikavalko@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme