Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Useita uusia jäseniä Hanasaaren johtokuntaan – Kimmo Sasi jatkaa puheenjohtajana

Jaa

Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö on valinnut varatuomari Kimmo Sasin Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen johtokunnan puheenjohtajaksi. Samalla Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on valinnut seitsemän uutta jäsentä johtokuntaan.

Kimmo Sasi
Kimmo Sasi

Entinen ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Kimmo Sasi on toiminut johtokunnan puheenjohtajana vuodesta 2009, ja tuleva luottamustoimikausi kestää vuodesta 2022 vuoteen 2024.

”Johtokunnan puheenjohtajan uudelleenvalinta voidaan tulkita signaaliksi siitä, että ministeriö arvostaa Hanasaaren työtä, ja että Hanasaaren työ tukee ministeriön linjauksia. Hanasaari on merkittävä toimija Suomen ja Ruotsin välisen yhteistyön edistämisessä ja kehittämisessä. Tämä työ on nyt pandemian aikana ja myös sen jälkeen tärkeämpää kuin koskaan aiemmin”, Kimmo Sasi toteaa.

Seuraavat henkilöt kuuluvat Hanasaaren johtokuntaan (hallitukseen) vuosina 2022–2024.

Suomesta:

  • Varatuomari Kimmo Sasi (pj.)
  • Dekaani Timo Korkeamäki (uusi jäsen)
  • Kansanedustaja Hanna Kosonen (uusi jäsen)
  • Apulaisprofessori Johan Strang (uusi jäsen)
  • Suurlähettiläs Helena Tuuri (uusi jäsen)

Ruotsista:

  • Toimitusjohtaja John Brattmyhr
  • Kansanedustaja Pål Jonson (uusi jäsen)
  • Entinen maaherra Elisabeth Nilsson
  • Kunnanneuvos Claes Nordmark (uusi jäsen)
  • Yliopiston rehtori Astrid Söderbergh Widding (uusi jäsen)

Yhteystiedot

Suomessa: Hanasaaren toimitusjohtaja, rahastonjohtaja Gunvor Kronman, gunvor.kronman(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 7451 738

Ruotsissa: rahastonjohtaja Mats Wallenius, mats(at)kulturfonden.net, puh. +46 70 961 1408 

www.kulturfonden.net

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kimmo Sasi
Kimmo Sasi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme