Uudenmaan ELY-keskus

Usmin risteyssillan korjaustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Hyvinkäällä

Jaa

Korjaustyöt aiheuttavat muutoksia Pohjoisen Kehätien ja Valtatie 3:n liikennejärjestelyihin. Sillan peruskorjaus alkaa elokuun 2022 alussa ja valmistuu marraskuun 2022 aikana.

Usmin sillan peruskorjauksessa sillan kaiteet, reunapalkit, vesieristeet ja päällysteet uusitaan. Korjaustyön aikana Pohjoisella Kehätiellä liikenteen käytössä on yksi ajokaista ja työmaan kohdalla liikennevalo-ohjaus.

Risteyssillan alapuolisten rakenteiden korjaustöiden aikana myös Helsinki-Tampere moottoritiellä on käytössä lyhytkestoisempia liikennejärjestelyjä. Moottoritiellä on työn aikana käytössä pääosin kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan.

Kohteen rakennuttaja on Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus). Valvontakonsulttina toimii Siltainsinöörit TH Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Linkki siltapaikalle: https://goo.gl/maps/rbsrGRMUcRTP319NA

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Otto Suominen, Destia Oy, puh. 040 661 3845

Valvontakonsultti Henry Niemi, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9960

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 0295 021 338

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme