Attendo

Uuden hoivakodin rakennustyöt käynnistyivät Kiteellä

Jaa

Attendo rakennuttaa Kiteen Terveystielle ikäihmisten hoivakodin. Rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla ja kohde valmistuu kesän 2018 alkuun mennessä.

Kiteen hoivakodin rakennustyömaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Kiteen hoivakodin rakennustyömaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.

Attendo rakennuttaa Kiteen Terveystielle ikäihmisten hoivakodin. Rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla ja kohde valmistuu kesän 2018 alkuun mennessä. Ikääntyneiden erityistarpeet huomioivaan hoivakotiin tulee 41 asukaspaikkaa. Hoivakoti sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville sekä kevyempää apua tarvitseville ikäihmisille. Hoivakodissa on myös lyhytaikaisen hoiva-asumisen paikkoja esimerkiksi omaishoitajien lomien ajaksi.

Uusi hoivakoti vahvistaa ikääntyneiden hoiva- ja asumispalveluja Itä-Suomessa.

- Haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja ikääntyneiden hoiva- ja asumispalveluihin. Hoivakoti sijaitsee kauniilla ja keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien äärellä. Hoivakotiin tulee myös oma keittiö, jossa valmistetaan maittavat ja ikääntyneiden ravitsemussuositukset huomioivat ateriat, sanoo Anne Flink Attendosta.


Kohteen urakoi Hovako Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Flink
aluejohtaja, hoivapalvelut, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Kuvat

Kiteen hoivakodin rakennustyömaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Kiteen hoivakodin rakennustyömaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Vantaalainen kioskiyrittäjä valitsi ikäihmiset ja vammautuneet Ärrä tekee hyvää –kampanjaansa9.5.2018 09:47Tiedote

Kauppakeskus Jumbon kioskikauppias Anu Tikka valitsi Attendo Lustikullan hyvänteon kohteeksi R-kioskeilla käynnissä olevaan Ärrä tekee hyvää -kampanjaan. Hyvänteon tempauksessa paikalliset kioskiyrittäjät ympäri Suomen päättävät oman kohteensa ja kahden kuukauden välein pääsee kahdeksan R-kioskia lahjoittamaan 1 000 euroa valitsemilleen tahoille. Ensimmäiset lahjoitukset on päätetty ja lahjoitukset tehdään toukokuussa. Lahjoittajana toimii R-kioski Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme