HSL Helsingin seudun liikenne

Uuden hsl.fi:n ensimmäinen versio on julkaistu – tutustu beta-versioon

Jaa

HSL:n verkkosivut uudistuvat tänä vuonna. Uuteen hsl.fi:hin on nyt mahdollista päästä tutustumaan, kun uudesta sivustosta on julkaistu beta-versio.

Olemme pyrkineet tekemään uusista verkkosivuistamme entistä helpommat käyttää: tavoitteenamme on, että kaikki tarpeelliset joukkoliikenteeseen liittyvät tiedot löytyvät sivuiltamme entistä nopeammin. Samalla myös Reittiopas siirtyy osaksi uutta hsl.fi:tä. Näin kaikki HSL:n verkkopalvelut ovat tulevaisuudessa yhdessä paikassa.

Uusi HSL:n verkkosivusto on tarkoitus julkaista kokonaisuudessaan loppuvuonna 2020. Nyt julkaistuun beta-versioon tuodaan uusia ominaisuuksia vielä kesän ja syksyn mittaan. Verkkopalvelujen kehitystyö jatkuu myös uuden hsl.fi:n julkaisun jälkeen.

Samalla verkkosivujen ulkoasua on kehitetty entistä selkeämmäksi, ja sama koskee myös uutta reittihakua. Reittiopas uudistuu vastaavalla tavalla myös HSL-sovellukseen. Myös saavutettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uusi verkkosivusto on toteutettu tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kehitystyön aikana olemme tehneet useita asiakashaastatteluita ja testanneet sivuston aiempia kehitysversioita.

Beta-versio on julkaistu vain suomeksi, mutta ruotsin- ja englanninkieliset palvelut ovat saatavilla edelleen nykyisellä hsl.fi-sivustolla.

Toivomme uudesta HSL:n verkkosivusta myös palautetta. Sitä voi antaa uudella sivustolla klikkaamalla uuden hsl.fi:n sivujen oikeassa laidassa näkyvää Anna palautetta -painiketta.

Tutustu uuteen hsl.fi:hin osoitteessa uusi.hsl.fi!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja uudesta hsl.fi:stä:
Heli Rautio
konseptin omistaja
heli.rautio@hsl.fi
p. 040 838 6633

Lisätietoja Reittioppaan uudistumisesta:
Niko Tynkkynen
johtava konseptin omistaja
niko.tynkkynen@hsl.fi
p. 040 718 5957

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 4.5.20214.5.2021 15:05:30 EEST | Tiedote

Joukkoliikenteen suunnitteluun liittyvien tehtävien puitejärjestelyhankinta Hallitus päätti suunnittelutehtävien toimittajista kolmeen osaan jaetussa suunnittelukilpailussa. Kokonaistaloudellisen tarjousvertailun perusteella valitut toimittajat ovat: osa 1) Suunnittelutehtävät: Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy, Sweco Infra and Rail Oy ja WSP Finland Oy, osa 2) Infrastruktuuri: Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy, Sweco Infra and Rail Oy ja WSP Finland Oy ja osa 3) Vaikuttavuustarkastelut: Flou Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy, Sweco Infra and Rail Oy ja WSP Finland Oy. Puitesopimukset ovat voimassa enintään 5 vuotta ja kokonaiskustannukset ovat noin 1,8 miljoonaa euroa (ilman alv.). Linkki pöytäkirjaan Syysliikenteen säästöt bussiliikenteessä Hallitus päätti hyväksyä bussiliikenteen säästöperiaatteet talviliikennekaudelle 2021-2022. Säästöt kohdentuvat laaja-alaisesti koko HSL-alueen liikenteeseen. Säästöjä syntyy muun muassa nopeutuneista ajoajoista, ruuhka-ajan tarjonnan supistamisesta

HSL ja Traficom kutsuvat koko Suomen Kävelykilometrikisaan15.4.2021 11:33:16 EEST | Tiedote

HSL sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kutsuvat kaikki suomalaiset kävelemään. Valtakunnallinen Kävelykilometrikisa käydään 1.5.–31.10. Kisa on kaikille avoin ja osallistua voi yksin tai porukalla. Joukkueilmoittautuminen avataan 15.4. Tänä vuonna yhteistyötä tehdään myös valtakunnallisen Kävelykipinä-tempauksen kanssa, jonka suojelijaksi on lupautunut Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

HSL:n hallituksen päätöksiä 13.4.202113.4.2021 14:46:38 EEST | Tiedote

Esitys kunnille joukkoliikenteen pienkohteiden rakentamisesta vuodelle 2022 Hallitus päätti ehdottaa HSL:n jäsenkunnille ja Uudenmaan ELY-keskukselle rakennettavia joukkoliikenteen pienkohteita, joita varten ne varaavat määrärahoja vuodelle 2022. Mukana on muun muassa runkobussilinjojen infran parannuksia ja sähköbussien latausasemia. Linkki kokousasiaan Asiakkaiden suositteluhalukkuus joukkoliikenteessä maaliskuussa 2021 Hallitus päätti merkitä tiedoksi asiakkaiden suositteluhalukkuuskyselyn, eli NPS-kyselyn, tulokset maaliskuulta 2021. HSL:n NPS-luku oli 24, mikä vastaa hyvää tulosta. Vastaajista 45 prosenttia suosittelisi HSL:n palveluita – suosittelijoiden osuus on HSL:n mittaushistorian korkein. NPS-luku nousi joulukuun 2020 tuloksesta, jolloin luku oli 20. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella. Linkki kokousasiaan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme