HUS

Uuden lastensairaalan päivystys aukeaa tiistaina 25.9. klo 8

Jaa

Lasten päivystys aukeaa 25.9. klo 8.00 Uudessa lastensairaalassa ja päivystystoiminta päättyy Lastenklinikalla. Perusterveydenhuollon päivystys aloittaa toimintansa klo 16.00.

Uuden lastensairaalan päivystys on avoinna ympäri vuorokauden ja siellä hoidetaan 0–15-vuotiaita potilaita kaikilta erikoisaloilta.

Uusi lastensairaala aukesi potilaille maanantaina 17.9. Sairaalassa toimii jo muun muassa kolme vuodeosastoa, päiväsairaala ja lastentautien vastaanotot. Uuteen lastensairaalaan muuttavat tiistaina 25.9. myös leikkaus- ja anestesiaosasto sekä lasten teho-osasto.

Lastenklinikan viimeiset potilaat siirretään Uuteen lastensairaalaan keskiviikkona 26.9.2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Jonna Suometsä, p. 050 464 8658, jonna.suometsa@hus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme