Kodin1

Uuden omistajan saanut Kodin1 avaa myymälän Espoossa

Jaa

Suomen suurin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin keskittynyt verkkokauppa suunnittelee avaavansa useita uusia myymälöitä. Ensimmäinen niistä aukeaa Espooseen Kauppakeskus Merituuleen perjantaina 8. syyskuuta kello 10.

Kodin1:n uusi myymälä avataan Espooseen kauppakeskus Merituuleen 8. syyskuuta.
Kodin1:n uusi myymälä avataan Espooseen kauppakeskus Merituuleen 8. syyskuuta.

Kodin1 on ollut osa verkkokauppakonserni Bygghemma Groupia joulukuusta 2016 lähtien ja on saavuttanut nopeasti suuren suosion nettikauppana. Useat asiakkaat ovat toivoneet myymälää, jossa voisia tutustua verkkokaupan tuotevalikoimaan, ja jossa ammattitaitoinen henkilökunta opastaisi niin tuotteisiin kuin verkkokauppatilauksiin liittyvissä asioissa.

Nyt on tullut aika avata ovet ensimmäiseen myymälään. Samalla suunnitelmissa on avata useampia myymälöitä lähitulevaisuudessa. Avajaispäivänä ja sitä seuraavien kymmenen päivän aikana asiakkaat saavat kymmenen prosentin alennuksen myymälässä tehdyistä ostoksista ja viiden prosentin alennuksen verkkokaupasta tilatuista tuotteista. Luvassa on myös paljon avajaistarjouksia, mahdollisuus voittaa sohva sekä uutisia ja inspiraatiota.

Bygghemma Groupin liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä Pohjoismaissa. Yritys jatkaa kasvuaan orgaanisesti ja aktiivisen yrityskauppastrategiansa mukaisesti.

”Kun takana on tämän luokan yrityskonserni, Kodin1 seisoo vakaalla pohjalla ja jatkaa suomalaisen verkkokaupan kehittämistä. Verkko-ostaminen on tulevaisuudessa vielä helpompaa ja edullisempaa”, sanoo Kodin1:n brändijohtaja Tommi Similä.

”Olemme jo vastanneet asiakkaiden toiveisiin alentamalla pienempien tilausten rahtimaksua 7,95 euroon.  Nyt otamme seuraavan askeleen avaamalla ensimmäisen fyysisen myymälän, joka ei suinkaan tule olemaan viimeinen. Kodin1 on palannut jäädäkseen”, Tommi Similä sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

LISÄTIETOJA:
Tommi Similä, Kodin1 brändijohtaja
tommi.simila@kodin1.com
P. 050 5940 975

Kuvat

Kodin1:n uusi myymälä avataan Espooseen kauppakeskus Merituuleen 8. syyskuuta.
Kodin1:n uusi myymälä avataan Espooseen kauppakeskus Merituuleen 8. syyskuuta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kodin1
Kodin1
Kauppakeskus Merituuli, Isonniitynkuja 2
02270 Espoo

http://www.kodin1.com

Bygghemma Group on johtava eurooppalainen kodinrakentamisen ja sisustuksen nettikauppaan erikoistunut yritys. Vuonna 2006 perustettu Bygghemma Group on laajentanut tuotevalikoimaansa ja toimintaansa kehittyen johtavaksi Tee-se-itse -tuotteiden myyjäksi. Verkkokaupparyhmän kodinrakentamiseen erikoistuneita kauppoja ovat: www.bygghemma.se, www.netrauta.fi, www.taloon.com, www.frishop.dk, www.badshop.se, www.talotarvike.com, www.bygghjemme.no, www.golvshop.se, www.byghjemme.dk, www.byggshop.se, www.stonefactory.se, www.golvpoolen.se, www.lindstroms.se, www.polarpumpen.se, www.pumplagret.se ja www.fuktkontroll.se sekä 14 fyysistä myymälää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Huonekaluja ja sisustustuotteita myydään verkkokaupoissa: www.trademax.se, www.trademax.no, www.trademax.fi, www.trademax.dk, www.chilli.se, www.chilli.no, www.kodin.fi, www.furniturebox.se, www.furniturebox.no, www.furniturbox.dk, www.furniturebox.fi ja www.myhomemobler.dk sekä 50 fyysisessä myymälässä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.