M-Files

Uuden tutkimuksen mukaan M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta tuottaa lähes 270 % sijoitetun pääoman tuoton.

Jaa

Forresterin tutkimus osoittaa, että M-Filesia käyttävä asiakas saa noin 4,5 miljoonan euron liiketoimintahyödyn. Tämä koostuu mm. paremmista vaatimustenmukaisuus- ja auditointiprosesseista, kasvaneesta liikevaihdosta sekä paremmasta asiakaskokemuksesta.

Marraskuussa 2021 Forrester Consultingin M-Filesin toimeksiantona teettämässä tutkimuksessa The Total Economic ImpactTM of M-Files todetaan, että M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta voi tuottaa keskisuurille ja suurille asiakkaille lähes 270 prosentin sijoitetun pääoman tuoton (ROI, Return on Investment) kolmen vuoden aikana. Lisäksi Forresterin tutkimuksessa todetaan, että tutkimuksen kohteena olleet M-Filesia käyttävät yritykset ovat saaneet keskimäärin 4,5 miljoonan euron hyödyn liiketoiminnalle. Tämä koostuu paremmista dokumentointi- ja hakutoiminnoista, parantuneista vaatimustenmukaisuus- ja auditointiprosesseista sekä kasvaneesta liikevaihdosta. Tutkimuksessa todetaan myös, että asiakkaat saavuttivat 3,25 miljoonan euron nettonykyarvosäästön (NPV, Net Present Value).

Tutkimuksen mukaan "organisaatioilla oli käytössään perinteisiä dokumenttien- ja tiedonhallintaratkaisuja aiemminkin, mutta ennen M-Filesin käyttöönottoa ne kamppailivat silti epäjärjestyksessä olevan dokumentaation ja dokumenttien paikantamisen ja jakamisen kanssa. Lisäksi yrityksillä oli vaikeuksia turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusstandardien täyttämisen sekä tehokkaiden dokumentointiprosessien käyttöönoton kanssa."

Forresterin The Total Economic Impact™ (TEI) -tutkimus osoittaa monia mitattavissa olevia hyötyjä, joita M-Filesia käyttävät yritykset ovat saavuttaneet. Esimerkkejä näistä asiakashyödyistä ovat:

  • Dokumenttien luokittelun ja indeksoinnin parantuminen 60 prosentilla
  • Dokumenttien ja tietojen 40 prosenttia tehokkaampi haku
  • Vaatimustenmukaisuus- ja auditointiprosessit paranivat jopa 25 prosenttia
  • Lisäliikevaihtoa paremman dokumentoinnin ansiosta

Forrester kehitti analyysia varten asiakashaastatteluista kerättyihin tietoihin perustuvan keskiverto-organisaation, joka kuvastaa M-Files-teknologiaan investoimisen taloudellisia kokonaisvaikutuksia. Tulokset osoittavat, että tutkimukseen osallistuneiden asiakkaiden hakutoiminnot paranivat merkittävästi ja tuottavuus sekä yhteistyö nousivat uudelle tasolle. Eräs asiakas totesi: "Aiemmassa dokumenttienhallintajärjestelmässämme saman dokumentin saattoi tallentaa kuusi eri kertaa. Se ei ollut yhtä tehokasta kuin M-Filesissa, jossa dokumentti tallennetaan vain kertaalleen ja on monia eri tapoja löytää se."

"Forresterin tutkimus vahvistaa, että ainutlaatuinen metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alustamme tarjoaa asiakkaillemme paremman käytettävyyden, työntekijöiden tyytyväisyyden ja paremman asiakaskokemuksen. Tutkimuksen mukaan asiakkaat saavuttivat M-Filesin avulla 3,25 miljoonan euron nettonykyarvosäästön. Tämä on kehittyneiden työnkulkujen, automatisoitujen prosessien, parantuneen yhteistyön sekä tehottomuuden eliminoinnin ansiota", sanoo M-Filesin perustaja ja toimitusjohtaja Antti Nivala.

Lataa Forresterin Total Economic ImpactTM (TEI) of M-Files -tutkimus

Ilmoittaudu 9.12.2021 järjestettävään webinaariin, jossa esitellään tutkimuksen metodologiaa ja siihen liittyviä käyttötapauksia. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa tekoälyä hyödyntäviä älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa. M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevat dokumentit yhteen muun merkittävän liiketoimintatiedon kanssa poistaen tietosiilot. M-Files tarjoaa oikeaa ja relevanttia tietoa käyttäjille heidän tarpeidensa mukaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla M-Files automatisoi liiketoimintaprosessit ja varmistaa tietoturvan sekä vaatimustenmukaisuuden. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia tarjotakseen työntekijöilleen älykkäämmän tavan tehdä töitä. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa Wärtsilä, SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files sai Customers' Choice -tunnustuksen 2022 Gartner® Peer Insights™ "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa4.4.2022 08:12:44 EEST | Tiedote

M-Files on saanut Customers' Choice -tunnustuksen maaliskuun 2022 Gartner Peer Insights "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa. Gartner Peer Insights on IT-ohjelmistojen ja palveluiden sitoutumaton arviointifoorumi. M-Files oli yksi viidestä toimittajasta, jotka saivat raportissa markkinoiden keskiarvoa paremman arvosanan ja Customers' Choice -maininnan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme