Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uuden vuoden ilotulitus Vaasassa

Jaa

Vaasan kaupunki juhlistaa uutta vuotta ilotulituksella Räätälinsaaressa 31.12.2018 klo 24.

Kuva/Bild: Kimmo Makkonen
Kuva/Bild: Kimmo Makkonen

Uusi vuosi toivotetaan komeasti tervetulleeksi ilotulituksella, jossa taivaan valaisevat kullan ja hopean väriset raketit, lumihiutaleet sekä miljoonakukkaset.

Yleisö voi parhaiten seurata ilotulitusta Kalarannassa tai Vaasan vankilan rannassa. Pääsy rakettien lähetyspaikalle Räätälinsaareen on kielletty. Paloturvallisuuden vuoksi ilotulitusvälineiden käyttäminen koko Vaasan keskustan alueella on kiellettyä.

Kaupunki haluaa ilahduttaa asukkaitaan ammattilaisten hoitamalla ilotulituksella, jonka ansiosta kaikilla on turvallinen vaihtoehto katsella rakettien loistetta. Lisäksi meluhaitat vähenevät, kun ilotulitus keskitetään lyhyelle ajanjaksolle ja yhteen paikkaan.

Ilotulituksesta ja sen luvista huolehtii SkyStar-ilotulitusnäytökset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vt. hallintojohtaja Anna-Maija Iitola
anna-maija.iitola@vaasa.fi
p. 040 590 5219

SkyStar ilotulitusnäytökset
Peter Dahlström
p. 050 408 4284

Kuvat

Kuva/Bild: Kimmo Makkonen
Kuva/Bild: Kimmo Makkonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme