Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uudenlainen lasten musiikkinäytelmä Sängynaluskansa nähdään Peacock-teatterissa heinäkuussa!

Jaa

Suomen Komediateatteri alkaa tuottaa Linnanmäen Peacock-teatteriin taiteellista sisältöä heinäkuusta lähtien. Ensimmäisenä tuotantona lavalla nähdään Jarkko Tammisen ohjaama uudenlainen lasten musiikkinäytelmä Sängynaluskansa.

Anni-tyttö ja vilkkuhahmoja Peacockin edustalla.
Anni-tyttö ja vilkkuhahmoja Peacockin edustalla.

Sängynaluskansa perustuu suosittuun suomalaiseen samannimiseen kirjasarjaan.

- Luin Sängynaluskansan kirjat pari vuotta sitten ja ihastuin kirjassa esiintyviin vilkkuhahmoihin. Hieman myöhemmin olin käymässä Linnanmäellä Peacockissa ja sain idean tehdä tarinasta lasten musiikkinäytelmän. Otin yhteyttä kirjailija Ella Brigattiin ja Linnanmäkeen, ja yhdessä lähdimme viemään ideaa eteenpäin, kertoo Sängynaluskansan ohjannut näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen.

Linnanmäellä odotetaan uutta musiikkinäytelmää innoissaan.

- Sängynaluskansa monipuolistaa jo ennestään rikasta ohjelmatarjontaa Linnanmäellä. Haluamme tuoda perheille myös uudenlaisia elämyksiä ja luoda näin Linnanmäestä todella kattavan elämyskeskuksen, kertoo Linnanmäen palvelujohtaja Merja Penttinen.

Musiikkinäytelmän keskiössä on sängynaluskansa, jonka minimaalisen pieniä ja ihastuttavia vilkkuhahmoja tavataan ihan jokaisen kotona. Tarina alkaa, kun yön tullen Anni-tyttö ei käykään nukkumaan, vaan ryömii sänkynsä alle ja lähtee uskomattomaan seikkailuun sympaattisen sängynaluskansan kanssa.

Luvassa on yleisöä osallistava ja mukaansatempaavaa musiikkia sisältävä puolituntinen viihdeilottelu koko perheelle. Sängynaluskansa nähdään Peacock-teatterissa 5.-13.7.2018. Esitykset soveltuvat yli 3-vuotiaille huvittelijoille. Lisätietoa: www.peacock.fi. Musiikkinäytelmän liput myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi

Lisätietoja: Jarkko Tamminen 040 730 0988

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Anni-tyttö ja vilkkuhahmoja Peacockin edustalla.
Anni-tyttö ja vilkkuhahmoja Peacockin edustalla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme