Kirjapaja

Uudenlaisia meditatiivisia harjoituksia päivittäiseen käyttöön

Jaa

Pekka Y. Hiltusen ja Kalevi Virtasen kirjoittama Tässä olen – Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia kutsuu säännölliseen hiljentymiseen ja meditaatioon. Adventista 2021 alkava aineisto sisältää hengellisen harjoituksen vuoden jokaiselle päivälle.

Tässä olen
Tässä olen

Tässä olen – Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia julkaistaan kirjana 16.11. sekä digitaalisena materiaalina 28.11. alkaen päivittäin Pipliaseuran Raamattu.fi-verkkopalvelussa ja Piplia-sovelluksessa. 

”Säännöllinen mietiskely, jossa etsitään yhteyttä oman itsen ja kaiken olevan kanssa, muuttaa hitaasti ihmistä. Syvenevä Jumalan tunteminen johtaa omien rajojen ja mahdollisuuksien iloiseen ja vapaaseen tunnistamiseen ja hyväksymiseen”, sanoo Pekka Y. Hiltunen.

”Aineiston innoittajana on ollut jesuiittojen laatima Brittein saarilla vuosittain ilmestyvä rukouskirja ja mobiilisovellus, jonka harjoituksia seuraavat miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa. Tässä olen on ensimmäinen vastaava suomenkielinen aineisto”, iloitsee Kalevi Virtanen.

Tässä olen -materiaalissa toistuu päivittäin osiot Tässä, Sana, Keskustelu, Näkökulma tekstiin ja Tästä eteenpäin. Rukousharjoitusten raamatuntekstit ovat Suomen Pipliaseuran vuonna 2020 julkaisemasta Uuden testamentin UT2020-suomennoksesta. Harjoitukset perustuvat eläytyvään Raamatun lukutapaan. 

Pekka Y. Hiltunen ja Kalevi Virtanen: Tässä olen. Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia.  Kirjapaja 2021. 657 s. Kansi Tomi Kujansuu. Kl 24. ISBN 978-952-354-304-1. Ilmestyy 16.11. 

Tässä olen. Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia digitaalisessa muodossa on saatavilla adventista 28.11. lähtien Raamattu.fi-verkkopalvelussa ja Piplia-sovelluksessa. Päivittäisiin hengellisiin harjoituksiin voi tilata muistutuksen puhelimeen.

Kirjan ja digimateriaalin julkistamistilaisuus on 21.11. klo 16 Agricolan kirkossa Helsingissä. Tekijät esittelevät materiaalia ennen Tuomasmessua ja saarnaavat Tuomasmessussa klo 18.

Adventtina 28.11.2021 Raamattu.fi:ssä alkaa kolmiosainen podcast-sarja, jossa tekijät kertovat ajatuksiaan hengellisistä harjoituksista. Tässä olen -ennakkowebinaarin tallenne 11.11.2021 on katsottavissa Pipliaseuran Facebook-kanavalla.

Pekka Y. Hiltunen on toiminut Kirkkohallituksen uskondialogin asiantuntijana ja lähetystyöntekijänä. Hän on perehtynyt kristilliseen meditaatioon ja on omien julkaistujen teostensa lisäksi ollut mukana kirjoittajana useissa teoksissa. Pappi ja opetusneuvos Kalevi Virtanen on kirjoittanut ja toimittanut useita rukouskirjoja. Hänen viimeisin oma teoksensa on Vapaa pudotus armoon – kirja ihmiseksi kasvamisesta (2020). 

Lisätietoja:

Suomen Pipliaseura, Terhi Huovari | viestintä- varainhankintajohtaja | puh. 040 546 9016 | terhi.huovari@piplia.fi | piplia.fi | raamattu.fi 

Kirjapaja, Marja-Liisa Saraste | viestintäpäällikkö | p. 040 553 4757| marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi tai Pekka Y. Hiltunen | peccator@icloud.com ja Kalevi Virtanen | kalevivi@outlook.com 

Arvostelukappaleet:
Minna Vatja | mediakoordinaattori | minna.vatja@kirjapaja.fi 

Lataa lisää kuvamateriaalia: www.piplia.fi/materiaalit

Piplia-sovellus: Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle App Storesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tässä olen
Tässä olen
Lataa
Suomen Pipliaseura
Suomen Pipliaseura
Lataa
Kalevi Virtanen (vas.) ja Pekka Y. Hiltunen
Kalevi Virtanen (vas.) ja Pekka Y. Hiltunen
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Itälahdenkatu 27 A
00210 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Opas vitamiinien ja kivennäisaineiden viisaaseen käyttöön27.10.2021 14:08:12 EEST | Tiedote

Reijo Laatikaisen uusi kirja Vitamiinit, hivenaineet ja ravintolisät (Kirjapaja) selvittää, miten ja mistä saada sopivasti tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Mikä on niiden mahdollinen hyöty, haitta ja yksilöllinen tarve? Milloin vitamiinien ja suojaravinteiden liian vähäinen saanti on todennäköistä ja miten asia tulisi huomioida? Mitkä taas ovat liian suuren saannin vaarat?

Muistelmat poliittisesta lähihistoriasta ja Keskustan sisäpiiristä30.9.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Keskustan kuiskaaja -teoksessa (Kirjapaja) Timo Laaninen kertoo vuosistaan politiikassa, keskustan taustavaikuttajana ja puolueen pitkäaikaisena luottomiehenä. Hänen matkaansa 1970-luvun koululaispolitiikasta viime vuosiin mahtuu paljon: poliittisia voittoja ja tappioita, ihmisiä, historiaan piirtyneitä dramaattisia hetkiä, ihanteita, arkea ja jalkatyötä. Suomessa on moni asia näinä vuosikymmeninä muuttunut, myös Suomen Keskusta.

KUTSUmuistutus Timo Laanisen KESKUSTAN KUISKAAJA -kirjan julkistamistilaisuuteen27.9.2021 08:51:09 EEST | Kutsu

Odotetut muistelmat: TIMO LAANINEN, KESKUSTAN KUISKAAJA – VUOTENI POLITIIKASSA. Julkistamistilaisuus on torstaina 30.9. klo 9.30 Suomen Keskustan tiloissa, Apollonkatu 11 a, 00100 Helsinki. Riikka Uosukainen haastattelee Timo Laanista. VP. Ilmoittautuminen 27.9. mennessä: ilmo@kirjapaja.fi Lisätietoja, pdf- ja haastattelupyynnöt marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi; 040 553 4757. Aamukahvitarjoilu klo 9:stä lähtien. Tervetuloa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme