Demarinuoret

Uudenmaan Demarinuoret: Pinja Perholehto Demarinuorten varapuheenjohtajaksi

Jaa

Uudenmaan Demarinuoret tukee Pinja Perholehtoa Demarinuorten varapuheenjohtajaksi sekä Sonja Pääsukenea, Kimi Uosukaista ja Tuukka Erosta Demarinuorten liittohallitukseen. Piirijärjestön tukemat ehdokkaat Demarinuorten johtoon asetettiin lauantaina 17. maaliskuuta 2018 Espoossa järjestetyssä piirin kevätkokouksessa.

Pinja Perholehto on 21-vuotias hyvinkääläinen kaupunginvaltuutettu ja Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n varapuheenjohtajana sekä Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin hallituksessa.

– Tähänastinen matka Demarinuorissa on ollut huima. Olen kiitollinen piirin tuesta ja lähden innolla kampanjoimaan kohti kesäkuun liittokokousta.  Uskon, että minulle on paljon osaamista ja annettavaa Demarinuorille. Olen valmis varapuheenjohtajaksi ja laittamaan itseni likoon täysillä ja rohkeasti omana itsenäni, Pinja Perholehto toteaa.

Sonja Pääsukene on 22-vuotias Vantaan Demarinuorten puheenjohtaja ja toiminut kuluvana kautena Demarinuorten liittohallituksessa. Kimi Uosukainen on 22-vuotias lahtelainen ja toimii tällä hetkellä Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton täysipäiväisenä puheenjohtajana. Tuukka Eronen on Tuusulasta kotoisin oleva 23-vuotias historian opiskelija ja pitkäaikainen piirihallituksen jäsen.

− Pinja, Kimi, Sonja ja Tuukka ovat monipuolisia osaajia ja aktiivisia Uudenmaan Demarinuorten toimijoita. Demarinuoret tarvitsee juuri heidän kaltaisia loistotyyppejä liiton johtopaikoille ja on helppo seistä heidän tukenaan, Uudenmaan Demarinuorten varapuheenjohtaja Sami Salminen iloitsee.

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXVII liittokokous järjestetään 8.-10.6.2018 Turussa. Viikonlopun aikana päätetään Demarinuorten poliittiset linjat seuraavaksi kahdeksi vuodeksi sekä valitaan uusi puheenjohtajisto ja liittohallitus.

Yhteyshenkilöt

Pinja Perholehto
puh. 0400 596 521
pinja.perholehto@outlook.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Demarinuoret
Demarinuoret
Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs.
00530 Helsinki

http://www.demarinuoret.fi

Demarinuoret - Sosialidemokraattiset Nuoret ry on yli 110-vuotias poliittinen nuorisojärjestö, joka toimii niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Demarinuoret: Perintövero on Suomen parhaita veroja ja sitä tarvitaan jatkossakin!11.10.2018 14:33Tiedote

Eduskunnassa keskustellaan tänään kansalaisaloitteesta perintö- ja lahjaveron poistamiseksi. Demarinuoret eivät kannata kansalaisaloitetta ja kehottavat eduskuntaa äänestämään kansalaisaloitteen hylkäämisen puolesta. Perintöveroa pitäisi sen sijaan korottaa hillitysti enimmillään 40 %:iin, lisätä perintöveron progressiivisuutta sekä poistaa perintöveron sukupolvenvaihdoshuojennus. Perintöveron maksuaikoja on myös paikallaan joustavoittaa.

Demarinuoret: Ulkoministeri Soinin luottamuksesta äänestettävä13.8.2018 14:54Tiedote

Demarinuoret haluaa ulkoministeri Timo Soinin (sin.) luottamuksesta välikysymyksen. Ministerin on nautittava eduskunnan luottamusta ja eduskunta voi mittauttaa ministerin luottamuksen välikysymyksellä, mikäli 20 kansanedustajaa sitä vaatii. Ulkoministeri Soinin toistuvat aborttivastaiset kannanotot ja osallistuminen ulkomailla aborttia vastustavaan mielenosoitukseen ovat selkeästi vastoin Suomen ihmisoikeus- ja ulkopoliittista linjaa.

Näkkäläjärvi: Puolueiden nimettävä ehdokkaansa EU-komissaariksi - Urpilainen SDP:n komissaariehdokkaaksi29.6.2018 06:07Tiedote

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi esittää, että eduskuntapuolueet sitoutuvat nimeämään omat ehdokkaansa Suomen EU-komissaariksi jo hyvissä ajoin ennen vaaleja. Suomen EU-komissaarin on tähän asti nimittänyt Suomen hallitus, mutta käytännössä henkilö on valittu eduskuntavaalien suurimman puolueen ehdotuksesta. Komissaariehdokkaiden nimeäminen ennen eduskuntavaaleja toisi menettelyyn avoimuutta ja edistäisi EU-keskustelua eduskuntavaaleissa. Eduskuntavaaleja pidetään pääministerivaaleina, mutta ne ovat lähtökohtaisesti myös komissaarivaalit.

Demarinuoret tavoittelee 5 nuorta kansanedustajaa ja yhtä nuorta MEPiä vuoden 2019 vaaleissa10.6.2018 14:56Tiedote

Demarinuorten liittokokous on asettanut tavoitteita liittokokouskaudelle 2018-2020. Demarinuorten tavoitteena on saada SDP:n eduskuntaryhmään viisi alle 32-vuotiasta kansanedustajaa ja europarlamenttiin yksi alle 32-vuotias MEP. Mahdollisissa maakuntavaaleissa tavoitteena on, että SDP:n ehdokkaista vähintään kymmenen prosenttia on alle 32-vuotiaita ja nuorten ehdokkaiden keräämän äänimäärän on oltava vähintään kymmenen prosenttia kaikkien SDP:n ehdokkaiden yhteenlasketusta äänimäärästä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme