Hämeen ELY-keskus

Uudenmaan ELY-keskus parantaa vt 10:n liikenneturvallisuutta Kylmälahden risteyssillan kohdalla Hämeenlinnassa

Jaa

Turun valtatieltä (vt 10) valtatie 3:lle kääntyvien turvallisuus paranee toukokuun lopussa.  Kylmälahden risteyssillan sillankaiteesta johtuva huono vastaantulijoiden havaitseminen helpottuu, kun kaiteen vieressä oleva vastaantuleva kaista suljetaan. Tällöin kääntyvät ajoneuvot voivat ajaa pitemmälle risteykseen näkyvyyttä haittaavan kaiteen ohi.

Turvallisuutta parannetaan kaistan sulkemisella ensimmäisessä vaiheessa tiemerkinnöin. Kaistan sulkeminen tuo muutoksia myös ajokaistojen yläpuolisiin viittoihin.

Työt ajoittuvat toukokuun loppuun. Kiertoreitti poistuu paikalta 28.5. mennessä. Lopullisen ratkaisun suunnittelua korokkeena jatketaan ja sen rakentaminen ajoittuu myöhempään vaiheeseen.

Linkki karttaan: Kylmälahden risteyssillat

Uudenmaan ELY-keskus vastaa liikenneasioista Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakuntien alueilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Uudenmaan ELY-keskus, liikennejärjestelmäasiantuntija Pekka Hiekkala, puh. 0295 021 278

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme