Attendo

Uudenmaan Seniorikotien hoivakodit muuttuvat Attendo-kodeiksi

Jaa
Hoivatyön perusarkeen muutoksella on hyvin vähän vaikutuksia. Uudenmaan Seniorikodit on tuottanut hoivapalveluja ikääntyneille yhdessätoista hoivakodissa osana Attendoa nyt runsaan vuoden ajan. Molempien yhtiöiden työntekijöillä on vankka kokemus ikäihmisten hoivasta ja vahva tahtotila kehittää sitä entistä paremmaksi. Syyskuusta 2022 lähtien Uudenmaan Seniorikotien hoivakodit jatkavat toimintaansa Attendo-koteina.

Uudenmaan Seniorikodeissa on tehty erinomaista työtä, ja työntekijät ovat sitoutuneita ja osaavia alansa ammattilaisia.Samat ammattilaiset huolehtivat jatkossakin asukkaiden hyvästä, laadukkaasta hoivasta vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. 

Näkyvin muutos on Uudenmaan Seniorikotien työntekijöille, asukkaille ja tilaaja-asiakkaille tutun USK-nimen ja ilmeen poistuminen. 

– Kuluneen vuoden aikana olemme huomanneet, että arki USK:n ja Attendon hoivakodeissa on hyvin samanlaista. Keskittymällä vain yhteen brändiin voimmekin entistä selkeämmin kertoa arvokkaasta työstä ja arjestamme tilaajille, asiakkaille ja läheisille: ketä olemme, miksi, miten ja mitä teemme ja mitä lupaamme näille tärkeille ihmisille, sanoo toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. 

Attendon nimi alkaa näkyä Uudenmaan Seniorikotien arjessa vähitellen kesän aikana. 

– Meille kaikille yhteistä on se, mikä on työssämme tärkeintä: toisen ihmisen arvostava kohtaaminen ja laadukas, välittävä hoiva. Ne pysyvät ennallaan, vaikka Uudenmaan Seniorikotien brändi jää historiaan, Virpi Holmqvist sanoo. 

Lisätiedot ja toimitusjohtaja Virpi Holmqvistin haastattelupyynnöt ystävällisesti Attendon viestinnän kautta viestinta (at) attendo.fi tai mediapuhelin p. 044 407 2011. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme